Přijímám: dospělí, děti od 12 let

Profil osobnosti • 1 300 Kč +2 Více

Párová terapie • 1 500 Kč

Trénink paměti a pozornosti (kognitivní trénink) • 1 300 Kč

Přijímám: dospělí, děti od 12 let

Způsoby platby: Kreditní karta, Bankovní převod, Hotovost, Nespolupracujeme se zdravotními pojišťovnami

Platba za konzultaci je přeposlaná přímo specialistovi. Specialista sám určuje způsob rušení návštěv a vracení peněz pacientům.

V případě problémů s platbami kontaktujte specialistu.

Nezapomeňte, že ZnamyLekar.cz neúčtuje žádné dodatečné poplatky za objednání návštěvy a nezpracovává platby jménem specialisty.

Jiné aplikace pro videohovory:
Viz https://www.psychoterapie-marcek.cz/instrukce-k-setkani

Připravte se 10 minut před konzultací. Ujistěte se, že je váš telefon nebo počítač nabitý. Pro video konzultaci zkontrolujte připojení k internetu a nastavení mikrofonu a kamery. Můžete také připravit svou lékařskou dokumentaci (např. výsledky vyšetření).

Nejčastěji hledané služby

Konzultace online

Ostatní služby

1 500 Kč

1 500 Kč

Online sezení / Online session

DŮLEŽITÉ - zde naleznete vše potřebné k první návštěvě: https://www.psychoterapie-marcek.cz/instrukce-k-setkani
(For english version please scroll down)

Jsem psycholog, psychoterapeut, absolvent dlouhodobého Gestalt psychoterapeutického výcviku dle evropských norem. Několik let jsem působil na Psychologickém ústavu Akademie věd ČR, příležitostně vyučuji na MU a posledních 12 let se denně věnuji privátní praxi.

Nabízím individuální a párovou psychoterapii. Je mi vlastní přívětivý, respektující a upřímný přístup, rád s klienty objevuji jejich vlastní cestu k překonání těžkých životních období, seberealizaci, nebo k většímu naplnění ve vztahu. Věřím v uzdravující sílu terapeutického vztahu, stejně tak jako v individuální zdroje každého člověka. Zde naleznete víc informací o psychoterapii obecně, i o mém směru: https://www.psychoterapie-marcek.cz/poprve-u-psychologa

P.S. Moje praxe je LGBTQ friendly, prostory jsou bezbariérové a v létě klimatizované.

P.S.2 Psychoterapie je do velké míry o vztahu, takže hodnocení jedné strany (terapeuta) hvězdičkami je opravdu jen orientační. Pozitivní na tom je, že jiný (kvalifikovaný) terapeut třeba i bez hodnocení může být pro vás stejně dobrou volbou - důležité je udělat první krok.

----
Here is all you need to know before our first meeting: https://en.psychoterapie-marcek.cz/instrukce-k-setkani

Dear client, I am a psychologist and psychotherapist, with a 5-year psychotherapeutic training according to EU norms, and 10 years of daily experience. I dedicate most of my time to psychotherapy, while occasionally teaching at Masaryk University. I also spent several years as a researcher at the Institute of Psychology at Czech Academy of Sciences.

I offer individual and couples psychotherapy, having a friendly, respectful and honest approach. I support clients to discover their own way to overcome difficult times, to achieve their potential or greater fulfillment in relationships. I believe in the healing power of a therapeutic relationship, as well as in the individual strenght of each person. Here you can find more information about psychotherapy in general and gestalt in particular: https://en.psychoterapie-marcek.cz/poprve-u-psychologa

P.S. My practice is LGBTQ friendly. The premises have barrier-free access and are air-conditioned in summer.

P.S.2 In psychotherapy, therapeutic relationship is very important, therefore ranking one party (the therapist) by number of stars really only has so much validity. This also means that another (qualified) therapist, even without a rating, may be just as good a choice for you - the important thing is to do the first step.

Umístění: Psychoterapie-Marcek.cz Individuální sezení

Vladimír je velmi empatický muž co umí skvěle naslouchat, vysvětlit příčiny i výborně poradit. Jeho přístup je velmi lidský a návštěvy u něj mi vždy ulevily od momentálních (i mentálních) strastí. Jeho služby mohu jen doporučit

Umístění: Online sezení / Online session Konzultace online

Děkuji Vám,
za vlídná, ale přitom pravdivá slova k mé současné životní situaci. Jedna konzultace a na život se dívám lepšíma očima.

Umístění: Psychoterapie-Marcek.cz Preventivní psychologická prohlídka

Pan doktor byl milý, pozorně naslouchal, při nejasnostech se doptával, vše vysvětlil. Odcházela jsem s lepším pocitem a větším porozuměním svého problému.

Umístění: Psychoterapie-Marcek.cz Individuální sezení

Přišlo mi,že mi Vladimír celou dobu velmi pozorně naslouchal, a snažil se vždy krátce pro ověření porozumění vlastními slovy shrnout celou situaci. Při rozhovoru a pokládání otázek přesně věděl, kam míří, a podařilo se mu rozklíčovat některé důležité principy celé situace.Jeho vysvětlení mé situace mi dost otevřelo oči, a při cestě zpět domů jsem se cítila mnohem lépe a nepotřebovala se sebemrskat. Rozhodně doporučuji.

Umístění: Psychoterapie-Marcek.cz Individuální sezení

U pana doktora si vážím empatického jednání a efektivního přístupu k řešení konkrétních problémů.

Umístění: Psychoterapie-Marcek.cz Individuální sezení

Pan doktor je vzdělaný a empatický odborník. Mohu jen doporučit.

Umístění: Psychoterapie-Marcek.cz Párová terapie

Navštívila jsem pana psychologa s dcerou a působil na ní velmi klidně. Získal si její důvěru, za což jsem moc ráda.

Umístění: Online sezení / Online session Konzultace online

Empatie, praktičnost, ústřetovost, flexibilita. Děkujeme.

Š
Umístění: Psychoterapie-Marcek.cz Individuální sezení

Pán Marček bol veľmi vľúdny, jednoducho a priamo bol schopný poukázať na jadro môjho problému a rozobrať ho so mnou. Konzultácia s ním mi veľmi pomohla v rámci ďalšieho rozhodovania sa.

Umístění: Psychoterapie-Marcek.cz Individuální sezení

Velká empatie, odbornost, celkově příjemné vystupování.