Člen České oftalmologické společnosti ČLS JEP.
Zobrazit ostatní profily očních lékařů v okolíSlužby a ceník služeb
Ostatní služby
Vyšetření kontrastní citlivosti
Vyšetření zorného pole
Štěrbinová lampa
Sam. ord. lékaře spec. - oční
S panem doktorem jsem měla tu čest na pohotovosti. Vypadalo to, ze ho obtěžuje tam vůbec být. Jeho jednání mi přišlo hrubé.
Pavel
Pana doktora jsem potkal na pohotovosti, kterou jsem musel vyhledat, jelikož mě ten den večer něco spadlo do oka a nedařilo se to vyndat. Větší aroganci jsem nezažil. Bylo vidět že ho přímo obtěžuji, že potřebuji pomoct! Na oko jsem skoro neviděl a prý jsem to mohl vydržet do druhého dne. Ano opravdu nemám nic jiného na práci než po večerech jezdit na pohotovost
Jan N.
Arogantní vystupování pane doktora, o sestře nemluvě, ta je opravdu tragédie. Navíc, a to je asi nejhorší, v ordinaci není absolutně žádné soukromí. Při návštěvě jednoduše počítejte s tím, že vaši diagnózu a další osobní informace si vyslechnou všichni v čekárně a také další cca 4 lidi, co si sestra bere přímo do ordinace.
Petra Šilarová
Děkuji Vám za provedenou operaci a pooperační péčí zeleného zákalu.Ráda se k Vám budu vracet.
Z mého pohledu je jako lékař spíše průměrný, špatně mi změřil dioptrie, komunikace téměř nula. Nehledě na přístup sestry - arogantní až hrubé jednání, nehledě na její systém objednávání, kdy pacienti čekají hodiny. Tam mě už nikdo neuvidí...
Profesionální lékář s dlouholetou praxí. Pokuď chcete profesionální a odborné vyšetřené očí zavítejte tak do jeho ordinace v Poličce. Velice Doporučuji!
Hrozná čekací doba
Marie Resová
Děkuji panu doktorovi za lidský a obětavý přístup k pacientům.Jako odborník mě přesvědčil,že dnešní medicína je opravdu na úrovni.Skláním se nad jeho skromností,přesností a pečlivostí.
katastrofa!!!!!
Hodnocení bylo změněno na "Nedoporučuji". Důvod: Obsah komentáře neuvádí důvod nekompetentnosti lékaře.
H.D.
V Poličce má ordinaci, ale není tam žádné soukromí. Koho zkouší sestra na oči, tak ten slyší diagnózu toho u lékaře.