Útulná a pěkná ordinace,hodná sestřička.
Velice příjemný,citlivý.Dělá opravdu dobrou práci,což nemohu s předešlým stomatologem srovnat.Manžel i já jsme spokojeni.
K.K.
Nejlepší zubař. Celá naše rodina je s ním nadmíru spokojená už několik let :-) Bez čekání a hlavně bez bolesti.
Božena Hebláková
Můj názor na pana doktora Leškovského, je ten nejlepší. Je citlivý, vše pěkně vysvětlí. Konečně se zase nebojím chodit k zubaři. Přešla jsem od doktorky Kolčavové a nelituji, ba naopak si doktora Leškovského vážím a také s dcerkami bych ho nevyměnila!
Hebláková Božena
Barbora H.
Skvely zubar, vzdy velmi citlive osetreni. Dojizdim k nemu 2x rocne na preventivni prohlidku celkem z daleka, ale noveho lekare pobliz si hledat nehodlam. Pan Leskovskyi vyhovuje a nikdy se u nej nebojim.
petrzelkova20
Šikovný lékař pro mé zoubky a můj panický strach. Jsem neskutečně ráda, že vás mám!!! Jednoznačně si pan doktor ve mě vypěstoval z pacientky se zanedbanou pusou, pacientku, která by mu klidně usla v křesle. Za mě a mé zoubky 1*. Petrželková
Gabriela
Nejlepší zubař, kterého jsem měla! Bezbolestné zákroky, milé vystupování pana zubaře i sestry. Ani jednou jsem nečekala, když jsem byla na objednávku. Vše pěkně vysvětlí, snaží se ve všem vyjít vstříc. DOPORUČUJI!!
vasicek.vera
Byli jsme u něj s dcerou po prvé a to jen proto,že naše p.zubařka měla dovolenou. Dceři trhal zub a vše proběhlo bez problému. Jeho chování a preciznost byla perfektní. Taktéž sestrička byla milá. Verča
Daniela
Skvělé profesionální jednání a přístup k pacientovi. Citlivý přístup k moji tříleté dceři, vřele doporučuji. Za nás rozhodně palec nahoru.
Petis
Trauma ze zubařky odbouráno. Tohle je skvělý doktor. Jde vidět, že svou práci dělá rád a zároveň profesionálně a lidsky.
Šarik
Je to velmi dobrý a důkladný lékař, vše vysvětlí a poradí, je příjemný jak on tak i sestřička, která je vstřícná. V ordinaci jsem zatím nezažila čekat frontu, při objednání jdete k lékaři ihned bez dlouhého čekání. Prostředí je vcelku příjemné. Doporučuji :)