Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
PT
S panem doktorem jsem byla vždy spokojena. Profesional kazdym coulem, nejen odbornosti, ale lidskym pristupem, coz vetsine lekaru chybi. Organizacni system na vybornou. Dekuji, pane doktore a at Vam zdravicko slouzi. Nastupce, pana doktora Zdrahala, si take nemuzu vynachvalit. Veskera positivni adjektiva zde byla recena, jen bych se opakovala. Doporucuji.
Lékař
MUDr. Vladimír Krejčiřík ukončil vzhledem ke svému onkologickému onemocnění gynekologickou praxi a předal ji MUDr. Miloši Zdráhalovi v plném rozsahu ve stejných prostorách polikliniky Olomouc, s.r.o.
Oznámení
Vzhledem k dlouhodobé pracovní neschopnosti
MUDr. Vladimíra Krejčiříka
bude od 1. června 2012 poskytování zdravotní péče zajišťovat
Gynekologie MUDr. Zdráhal s. r.o.
ambulance gynekologie a porodnictví
Poliklinika Olomouc, spol. s.r.o. , Třída Svobody 32
Tel: 585 506 214
Žádáme pacientky, aby kontaktovaly do 31. prosince 2012 uvedenou
ambulanci pro převod registrace k zajištění pokračování zdravotní péče.
Janička
Pan doktor je naprostý profesionál, velmi milý a přijemný člověk. Vše vysvětlí tak, že to pochopíme i my laici. Bohužel z dlouhodobých zdravotních důvodů pravděpodobně převezme ordinaci MUDr. Zdráhal...
MUDr. Miloslav Zdráhal
Je to laskavý a vlídný člověk, precizní lékař, velikán svého oboru, díky za vše.
Pana doktora mám ráda a chodím k němu velice ráda, ale jeho nová sestřička je šílenáááá!!!!! Přišla jsem v pondělí ráno s akutními problémy a sestřička mi řekla že mě může objednat až za týden!!! dala mi do ruky brožury a ať si něco koupím že to stojí 200 a třeba mi to zatím pomůže. Myslím si že by měla mít lepší systém v objednávání pacientů.
Vždy milý doktor a super člověk
Pana Dr. doporučuji. Jedná se o mého již 3.gynekologa. Jako jediný mi při vyšetření vše vysvětlí, ukáže a poradí. Má profesonální vystupování. Velmi se mi líbí, že myslí na sklerotiky jako jsem já. Jakmile uplyne doba, kdy mám přijít na kontrolu, nebo má k dispozici výsledky kontrolních vyšetření a já na ně zapomenu, vždy se mi připomene smskou ;)
K panu doktorovi chodím už 26 let!!! Při čekání druhé dcery mě provázel celým mým těhotenstvým,které skončilo velmi příjemným porodem. Dnes mám 54 let a každoročně docházím na pravidelné prohlídky a jsem velmi,ale opravdu velmi spokojena s jeho přístupem a chováním. HLAVNĚ ŽÁDNÁ ČEKACÍ DOBA. Takových lékařů bychom si měly vážit. Helča
Je to už můj třetí gynekolog - muž, ale absolutně nejlepší. Jak zde už bylo několikrát napsáno - vyšetření je příjemné, pan doktor vše vysvětlí. Při uvítání a rozloučení podá ruku, po vyšetření si napíše zprávu a poté si s pacientkou povykládá z očí do očí. Prostředí jednoduché ale příjemné, čekání minimální. Ordinace malá, intimní. Na gynekologii jsem vždy chodila nerada, ale nyní by mi nedělalo problém chodit i několikrát za rok.
Upravit nebo spravovat profilGynekologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Olomouci
Gynekologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Olomouci
Gynekologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Olomouci