Zobrazit ostatní profily urologů v okolíCeník
Skvělý doktor
Super doktor, rozumí své práci a má lidský přístup. Chodím k němu s dvěma syny a naše zkušenosti jsou je kladné.
Šádek
Profesionál každým coulem, chodím k němu 20 let a nemohu dát jiné hodnocení.
vynikající odborník a příjený lékař
je to velmi dobrý a pečlivý lékař , i nad rámec svých povinností , doporučuji .
Skvělý lékař! Velký odborník a specialista. Velmi pečlivý, starostlivý a znám několik desítek jeho spokojených pacientů. Proto nechápu negativní a dle mého názoru neobjektivní komentáře. S jeho pomocí jsem byl velmi spokojen. Škoda že všichni lékaři nemají přístup jako on!
kopr
Vřele doporučuji. Přešla jsem k němu od lékaře, který už při pozdravu ve dveřích předepisoval ATB stejné značky, aniž by koukl na pacienta. Trpím IMC (od 3 let, nyní 33) a u p.doktora Košaře jsem se setkala s úplně jiným a velice profesionálním přístupem. Při každé návštěvě nejdřív koukne do mikroskopu na vzorek moči (aby věděl podstatu problému) a teprve pak se s Vámi vůbec baví. A pak samozřejmě nasadí adekvátní léčbu. Jedním slovem: skvělý a profi lékař!!!!!!!
Bývalý pacient
Odborník na pravém místě s lidským přístupem ke každému pacientovi. Vděčím mu za svůj život, často vzpomínáme spolu s rodinou. Vřele doporučuji!!!
pour
provozuje praxi z podstaty, léčí šablonovitě, nemá správný vztah k pacientům
Kompetentní, mnohaleté zkušenosti, po mé operaci přístup i mimo službu, orientace v odbornostní problematice, skvělý diagnostik a optimální volba medikace
bývalý pacient.
Šílenec, blázen, vůbec neví o co v urologii jde, nepozná torzi varlete, tvrdí, že jde o banální zánět, který pacient prý nemusí řešit!Pokud možno vyhýbat se mu zdaleka!
Upravit nebo spravovat profilUrologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Ostravě
Urologové s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Ostravě
Urologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Ostravě