Zobrazit ostatní profily hematologů v okolíCeník
René
Pan doktor mi odebíral kostní dřeň pro dárce. Sice jsem s ním nemluvila, ale to, že je opravdu šikovný jsem poznala i z toho, že mě ta záda po zákroku vůbec nebolela.
Tereza D.
Je velice ohleduplný,já sama s ním mám jenom výborné zkušenosti:odpovídá na emaily,vždy přesně ví co mi prospějě a co ne..Lepšího lékaře snad ani nenajdete.Jsem Tereza měla jsem špatnou srážlivost krve už od 2 let minulí rok kdy mi bylo 11 jsem šla na operaci v MOTOLE je o mě vždy skvělá péče a dnes jsem zdravá jezdím na prohlídky a slyším jenom dobré zprávy.
Pan primář je úžasný nejen jako lékař, ale i jako člověk, má lidský přístup a porozumnění. Bohužel jakmile není na pracovišti tak se pomoci nedovoláte, škoda, že jeho podřízení nejdou v jeho šlépějích, já bych to jako otec nemocného dítěte velmi uvítal.
Pana primáře všem doporučuji!!!
Vysoce kvalifikovaný odborník a velmi lidský lékař.
inga
Potřebovala jsem urychleně konzultaci v jedné věci. Pan přimář mi hned odpověděl, byl moc milý a vstřícný, zároveň odborník.Teď mohu klidně spát :-)
Upravit nebo spravovat profilHematologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Hematologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Hematologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze