Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
Andy N.
Ani nemůžu popsat jak moc jsem spokojená! Doktor i sestřička jsou moc příjemní a milí. Od té doby co navštěvuji p. Dr.Komára chodím do ordinace s úsměvem a ničeho se nebojím. Takových doktorů je opravdu málo...
Jana Bubová
Velmi dobrý doktor, skvělý přístup, návštěva není noční můrou, nenechává pacienty v bolesti čekat na termín,. Naprosto skvělý přístup k pacientům , příjemná sestra. Neměnila bych.
Opravdu vstřícný,přístupný a hlavně lidský.
K panu doktorovi docházíme pravidelně s manželkou již čtrnáct let. Zažili jsme spolu nekolikeré stěhování. Nyní se nachází jeho ordinace na druhém konci města, stále rádi k němu docházíme. Má lidský a šetrný přístup k pacientovi i sestřička je velice milá a příjemná. Vždy se dohodneme na termínu a času objednání a po příchodu na smluvený termín člověk nikdy nemusí dlouho čekat na ošetření. Je to náš nejlepší rodinný lékař. Přejeme mu hodně zdraví a ještě mnoho let lékařské praxe.
Ilona Jeřábková
Jsem ráda, že mám tohoto stomatologa už asi 20 let. Jsem s jeho prací velmi spokojená. Příjemný lékař, příjemná sestřička. Vždy se dá domluvit na termínu. Je velmi k pacientovi citlivý a pečlivý. Vřele jeho služby doporučuji a přeji mu hodně zdraví.
Obajtkovi
Velice doporučujeme - je to náš rodinný lékař. Od té doby, co k p. Komárovi chodíme, se návštěvy u zubaře nebojíme. Máme k němu důvěru jak z jeho odbornosti tak díky lidskému přístupu. Když nedejbože má náš lékař dovolenou nebo je nemocen, s hrůzou jsme nuceni jít k jinému stomatologovi a věřte nám, že po odchodu z ordinace jiného lékaře jsme rádi, že máme toho svého. Při čekání na křesle nás pan doktor se svou sestřičkou baví svým jedinečným humorem.
Moc Vám děkujeme, že Vás máme a že se o nás tak hezky staráte.