Ordinace specialisty - ortodoncie
Makovského 1339, Praha

Zobrazit ostatní profily ortodontistů v okolí

Doktora nehodnotím vůbec kladně. Chodila jsem k němu dva roky s fixními rovnátky. Jeho kontroly skoro zbytečné. Nakonec, když jsem něco namítla, tak ačkoliv zuby nebyly srovnány, chtěl rovnátka sundat. Nakonec jsem přestupovala k jinému ortodontistovi. Jeho chování je dobré do doby než se Vám jako pacientovi něco nelíbí nebo se moc ptáte, pak začíná být pan doktor trochu arogantní :(

Díky všem známým slovům "otevři- skousni, dobrý za tři týdny na kontrolu" jsem měla rovnátka 5 let... a i moje paní zubařka byla v šoku, z toho co mi po kovových kroužkáh v puse zůstalo za spoušť. Zuby nebyly zkažené, ale díky pětileté léčbě (původně mi bylo řečeno o léčbě na 2-3 roky) jsem se demineralizaci zubů neubránila. A o tom, že jsem se musela prosit o výměnu gumiček ani nemluvím....

Nemám dobré zkušenosti s Dr. Kolářem. Vyrostla mi stálá trojka na místě dvojky, a po 4 a půl roku ji urputně "tahal" na své místo (cca 0,6cm). Jediné čeho docílil je, že ji tam usadil napříč, takže o implantátu do mezery nemohla být řeč. Po sundání rovnátek jsem konzultovala s implantologem a jiným ortodontistou, dle jejich názoru by naprosto stačilo urovnat trojku tam kde je rovnátkama na půl roku, a vsadit krásný implantát do mezery !! Myslela jsem že zešílím. VŠEM DOPORUČUJI SI BĚHEM LÉČBY NECHAT DĚLAT RTG (MŮŽETE I SAMI BEZ LÉKAŘSKÉHO DOPORUČENÍ A ZA DOBROU CENU) A PRŮBĚŽNĚ KONTROLOVAT/KONZULTOVAT S JINÝMI ORTODONTISTY !! JSOU TO VAŠE ZUBY A VAŠE ZDRAVÍ A VAŠE PRÁVO !! (a taky vaše peníze). Já to bohužel neudělala a teď lituji.
H.

S tímto doktorem jsem opravdu nespokojená. Fixní rovnátka mám zhruba 2 roky, ovšem mé zuby vypadají pořád stejně. S názory z posledních příspěvků naprosto souhlasím. Taky vždycky přijdu a hned jsem zase poslána pryč se slovy, že mám přijít za 3 týdny. Rovnátka mi nikdy nijak neutahuje, nikdy nevyměňuje gumičky a bohužel ani nedolepuje utrhnuté zámky. Takže se vlastně nemůžu ani divit, že se mi zuby nerovnají. Nemůžu uvěřit, že jsem tam celé dva roky vydržela chodit, teď už ale vím, že tohle nikam nevede, a odcházím jinam. Vám všem radím, aby jste k němu ani nechodili a přeju Vám dobrý výběr ortodontisty..

Nemám s ním moc dobré zkušenosti, každý tři týdny dojíždím přes celou Prahu, potom čekám dlouho v čekárně a když se konečně dostanu dovnitř řekne jen,, kontrolu za tři týdny,, a jsem venku..jak někdo pode mnou psal že mu gumičky mění ob 4 měsíce, tak to je docela vítěz, mě jen dodá když mi vypadne, jinak mam už tak sedmý měsíc stejné. Původně byly modré, ted už je to vybledlý hnus. Což to by mně ještě tolik nevadilo, horší je když se vám něco s rovnátky pokazí, třeba vypadne zámek, a pak vám ho ani nedolepí. Trošku lituji, že nechodím k jeho manželce, ta mi přijde sympatická a když jde kolem mně, pozdraví, přestože nejsem její pacient, což se o panu doktorovi říct nedá..Tož pokud máte možnost volte paní doktorku, nebo nejlépe někoho uplně jiného..

Pana doktora NEPORUČUJI. Přes rok mám rovnátka a skoro nic mi s nima nedělá. Jen koukne a řekne přijďte za 3 týdny. Taková léčba s rovnátkama určitě nemá být. Nemluvně o tom, že gumičky mění cca za 4 měsíce. U jiných lékařů se mění při každé návštěvě!!! Takže: Kdo uteče VYHRAJE!!!!

Jeho přístup k pacientům a jeho profesionalita a zručnost ho řadí k velmi dobrým ortodontistům.Moje děti a já jsme s ním nadmíru spokojeni. Lze ho doporučit.

MUDr Vladimír Kolář je dobrý ortodontista, moje zuby o tom svědčí. Jsem s jeho léčbou velmi spokojena.

Děkuji dr Kolářovi za rovné zuby mého dítěte. Opravdu umí a doporučuji ho. Na jeho pracovišti jsem se cítila dobře.

Díky němu mám zuby krásně vyrovnané. Už jsem nedoufala, že se to v mém věku tak krásně podaří...