Soukromá stomatologická ordinace
Holandská 26, Praha

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

T
Umístění: Soukromá stomatologická ordinace Jiný

Naprosto profesionální odborník, chodíme k němu celá rodina. Šetrné zákroky, vše vysvětlí, jedná s pacientem jako s klientem. Vytrhnutí dvou zubů naprosto bezbolestné. Mé 83 leté babičce zachránil zuby z ,,neodborné péče předchozích lékařů" a má díky panu doktorovi dodnes všechny zuby své.

Umístění: Soukromá stomatologická ordinace Jiný

Jsem vždy ohromena přístupem, profesionalitou, pracovitostí a vybaveností tohoto příjemného lékaře. Zatím jsem se s lepším celkovým dojmem u zubního lékaře nesetkala.

E
Umístění: Soukromá stomatologická ordinace Jiný

Pan doktor Kolář je profesionál. Dříve jsem se bála chodit k zubaři, měla jsem s dřívějšími lékaři velmi špatné zkušenosti. Při každé návštěvě se už nebojím, ba se k panu doktorovi a jeho milé sestřičce těším.

Umístění: Soukromá stomatologická ordinace Jiný

Pan doktor nemá chybu, vždy jsem se bála zubařů a teď jdu s optimismem, on i sestřička jsou fajn lidé, své práci rozumí a každého pacienta si váží, neberou to jak na pásu

Umístění: Soukromá stomatologická ordinace

Výborný lékař s lidským přístupem. Drží domluvené termíny - tedy bez čekání. Milá a pozorná sestřička. Jednoznačně mohu ordinaci pana doktora Koláře doporučit.

Hana
Pan doktor Kolář je opravdu profesionální lékař. Má velice lidský přístup, je ohleduplný a citlivý. (U zubařů to nebývá zvykem) Zároveň je velice pečlivý a jeho příjemné a milé vystupování pacienta uklidňuje. Je vždy ochotný vše vysvětlit, vyslechne si i názor pacienta. O každém zákroku nejdřív hovoří s pacientem a vysvětlí všechny nezbytné úkony, které musí být provedeny. Jeho zájem o pacienta není hraný je to opravdový zájem o člověka. Všem doporučuji .

Dr. Kolář je profesionál po všech stránkách. Na můj vkus sice poslouchá při práci poněkud drsnější hudbu, ale je velmi příjemný, pečlivý a nikam nespěchá. Zároveň se mi nikdy nestalo, že bych čekal delší dobu v čekárně, to je asi zásluhou sestry, která má dobrý time-management, což v českých poměrech není běžné. Zákroky bezbolestné, toho si cením nejvíce. Lékaře mi vlastně doporučila žena, která je s panem doktorem rovněž velmi spokojená. Ženu ani zubaře už asi nevyměním. Pavel a Marie

Pan doktor Kolar spolu se sestrickou Danou tvori tak profesionalni,empaticky a mily team, ze je doslova poteseni k nim do ordinace prijit. Nejen ze me nikdy nic nebolelo (a uzila jsem si jiz kdeco, vcetne tolik obavaneho trhani zubu ci implatnat), vse mi bylo vzdy poctive a lidsky vysvetleno a zasmala jsem se, ale odchazim od nich pokazde s prijemnym pocitem, ze se stale jeste najdou dobri a kvalitni lide a odbornici. Lea D.

R

Výborný zubař, velkej profík, milý, sympaťák, klidný, vysvětlí, uklidní, bezbolestný, pečlivý. Už mi trhal, plomboval, čistil kanálky...Chodím k němu asi 10 let a nevyměnila bych za jiného!!!

B

Vynikající lékař, vynikající odborník, naprosto nezbolestné zákroky i velmi komplikované, příjemný, empatický, dokáže jasně vysvětlit zákrok. Po předchozích zkušenostech s několika zubními lékaří, kteří ošetřují na pojišťovnu, je jeho profesionalita naprosto nesrovnatelná a jednoznačně vynikající. Pokud máte problémy se zuby, on Vám je vyřeší. Aplikoval mi zubní implantát naprosto bezproblémový průběh hojení. Děkuji a vřele doporučuji.