Specialista pro chirurgii
Vrchlického 57, Jihlava

Zobrazit ostatní profily chirurgů v okolí

Umístění: Specialista pro chirurgii Ošetření a úraz

Mudr. Juříček
Skvelej lékař, ochotný, vztricny, vždy mi a mému synovi pomohl, mluví narovinu co si myslí. Za mne je to jednička ve svém oboru a škoda že neoperuje, protože by měl plnej diář co by si ho lidi žádali ať je operuje. Sestřičky vždy usměvavé a hodné.
A komu se nelíbí přístup a jednání pana doktora Juříčka ani sester, tak ať si políbí zadni část těla a jde někam jinam.
S Pozdravem Prokopová Bohumila

arogantní jednání jak lékaře, tak sestry. Vyhodit pacienta s bolavou nohou 1,5 hodiny před koncem pracovní doby, že má přijít druhý den - výsměch! a toho řevu kolem když jsem se bránil, že čekárna je skoro prázdná... nesmyslně hrubé jednání ve stylu - vy mě potřebujete, já vás ne! bohužel nedoporučuji!!!

Nelze si stěžovat,mohu jen doporučit...

Mezi mně známými lékaři naprostá jednička. Oceňuji jeho smysl pro suchý humor a profesionální chování.

Lékař na svém místě.K jinému bych ani nešel.Když mám problém ortop. jdu zase raději za ním.Sestřičky jsou také příjemné a hodné.Lepšího doktora neznám.

Musím pana doktora pochválit!Měla jsem vyvrknutý kotník, jiný doktor mi to jen zabandážoval, přesto to nebylo k ničemu. Po prohlídce u pana MUDr. Juříčka jsem dostala sádru a noha je už nyní skoro v pořádku. Je to doktor, který se nebojí vzít končetinu do ruky, ohmatat a teprve pak soudí. Doporučuji!!!

Maximální spokojenost, sestřičky výborné a zvládají i nepokojné malé děti! Nevídaná rychlost!

Výborný chirurg

Výborný lékař,který rozumí své práci. Má velmi profesionální přístup k pacientům.Pokud chcete aby po zašití rány nebyla už vidět,tak jedině k němu.Přístup jeho sestřičěk k pacientům je taktéž výborný .Všem vřele doporučuji.
Hodnocení : 1000 %

Chlap, jaký se už nerodí... Diagnostik, který se vyzná, který zbytečně nepálí lidi rentgenem a když zašije ránu, tak ji jen stěží po letech člověk najde. Kéž by i jiní chirurgové místo pokusů měli cit pro to co činí.