Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
A. K.
Velmi citlivý a lidský přístup, vždy pomohl a poradil, atmosféra v ordnaci je vždy pozitivně naladěná.
Terez Drobná
Skvělý lékař s velkým pochopením a schopností empatie. Chodím k němu od svých 15 let, tedy třináctým rokem a nyní jsem v 7.měsíci těhotenství, takže jsem u něj skoro pořád a jsem naprosto spokojená. Vždy dobře nalazen. Jsem-li objednána, v čekárně skoro nikdy nečekám, nemám jedinou výhradu :-).
Hana Š.
Pan doktor je vždy ochotný mi vše vysvětlit, je pečlivý a vždy dobře naladěný. Zajímá se a nejsem pro něj jen další rodné číslo v čekárně. Poradil mi i spoustu tipů v těhotenství (na nevolnosti, otoky atd.). Na ultrazvuk jsem si vždy mohla přizvat manžela, kterému vše ukázal, popsal a podnítil v něm větší zájem a porozumění pro celý "jiný stav". Věnuje se mi nadstandardně.
Musím se pana doktora zastat. Chodím k němu od patnácti (takže 6 let) a nemám s ním sebemenší problém. Je to gynekolog, ke kterému nemáte strach chodit, jeho humor je naprosto v pořádku, zná hranice. Kdykoliv jsem měla nějaký dotaz, nebo chtěla něco vysvětlit, vždycky mi vyšel vstříc. Můžu jedině doporučit, jsem ráda že ho mám.
Naprosto nedoporučuji, neboť když vám lékař na otázku, zda po operaci křečových žil máte vysadit horm. antikoncepci řekne, že když už se nestalo do teď nic, tak snad se nestane i teď nic - to je trochu zavádějící, že ? A jestě vám ktomu všemu doporučí jíst vitamín E spolu s antikoncepcí, když vitamín E( s kombinací horm. antikoncepce )velmi zvyšuje riziko žilních trombóz, tak to je naprosto bez komentáře !!!
Byla jsem spokojena pred 15-5 lety, posledni dobou ale ne. Pan doktor je sice mily a vita vas s humorem, ale na reseni potizi ma malo casu (prilis pacientek?), vse otoci na humor a bojim se, ze neco zanedba. Preventivni prohlidky jsou sup sup hotove (bez mikroskopu), vetsi potize (treba myomy) jsou odbyty jednou vetou. Dokud Vam nic neni, je to prijatelne az na doby cekani, ale kdyz zacnou starosti, necekejte nic moc.
jsem snim velice spokojená velice príjemný doktor dobře se sním povida kdyz jsme sla k nemu pop prve tak se strachem a muzu rict ze je to vyborny doktor a ze ho doporucuji nekdo k nemu treba nechce neni snim spokojen ale kazdej doktor ma nejakou chybu kazdej clovek je spokojen s nekym jinym
Danca
K panu doktorovi jsem chodila vice jak deset let. Pravidelne prohlidky probihaly standardne, clovek rychle zapomnel na neprijemne cekani, v ordinaci vetsinou panovala dobra nalada, bylo tam veselo. Jednou, dvakrat jsem "vybocila" ze standardniho zajeteho postupu tim, ze jsem mela vice dotazu ci jsem pozadovala extra vysetreni. Pan doktor byl vetsinou se vsim rychle hotov, z jeho pohledu existovalo vzdy jedno reseni, zadna diskuse ci jina moznost reseni. Brala jsem ho jako odbornika a jeho reseni tudiz akceptovala. Zmenit gynekologa jsem se finalne rozhodla az pote, co jsem poprve otehotnela. Duvodu by se naslo mnoho - od propasnuti standardnich tehotenskych testu, vcasneho neinformovani o nutnosti dalsiho vysetreni, nedostatku informaci a casu na konzultaci az po dlouhe doby cekani. Pokud mate tedy spatnou naladu, urcite pana doktora navstivte :) jinak bych doporucila poohlednout se po jinem lekari.
Jitka
nemuzu si stezovat na pravidelne prohlidky. nicmene reseni problemu je trochu letargicke... zadne nove postupy...
Eva Kalábová
Pan doktor je odborník na svém místě. Chodila jsem k němu léta a vždy jsem byla nesmírně spokojená. Přešla jsem jinam pouze proto, že jsem to měla příliš daleko na dojíždění. Čekací doby v čekárně jsou sice nepříjemné, ale u gynekologů bohužel obvyklé.