Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
Krsková
Katastrofa. Babičku z ordinace téměř vyhodil, co tam dělá, přitom byla objednaná a ještě ji i objednali sanitku na dopravu do ordinace. Ve výsledcích jí řekli že má anémii, žádný lék ji nedal, jenJi nadával a vyčítal. Poprosila o vyplnění papírů do duchodaku. Na to že nemá čas. Babička dva dny plakala. Za mě katastrofa, vůbec ne neumí chovat a ještě ji ani nepředepíše potřebné léky!!!!
r.tokan
Doktor má léčit a pan Chvojka přesně to dělá, navíc skvěle. Hodnotit ho tu za to že není herec, aby se falešně přetvářel a hrál někoho kým není je smutné. Sestřička také bezchybná.
Tom Z.
Velice dobrý lékař s bohatými zkušenostmi. On i sestřička mi vždy vyjdou vstříc. Pro Náchoďáky a z okolí velice doporučuji.
Tom Z.
Karel
Při zaevidování k panu doktorovi na mě sestřička narazila a povyšujícím tonem spustila že jestli chci "invalidní důchod" abych šel okamžitě pryč a já že bych chtěl jen přestoupit, přijdou mě nesympatický ale možná jen pro to že jsem další mlaďák jinak pan doktor bude určitě šikovný.
Konrád Martin
Vše v Naprostém pořádku, doporučuji.
H.B.
Jsem spokojená s panem doktorem i sestřičkou.Vyrovná se panu doktoru Lojdovi.
Já
Neměnila bych. Velmi dobrý doktor, výborný diagnostik. Výborná sestřička.
Ing. Jaroslav Vrabec
Nemohu si stěžovat. Snaží se najít co nejoptimálnější
formu léčení, využívá poznatků, nabytých na seminářích při předepisování léků a léčebných postupů.
Každý lékař nemůže být nepřetržitě MUDr. Sovou ze seriálu, vlídný a laskavý, usměvavý atd.
Seriózní lékař s bohatými zkušenostmi
super lékař