Psychiatrická ordinace
Myslbekova 4, Karlovy Vary

Zobrazit ostatní profily psychiatrů v okolí

MUDr.Berana znám bezmála 20 let. Je to skutečně vynikající diagnostik, pro pacienta v krizi absolutně ochotný. Nesouhlasím ale s názorem, že ctí Hippokratovu přísahu, protože má sestra, se kterou nejsme dlouhodobě za dobře se šla se svým přítelem informovat na mé dgn. Lékař, ačkoliv je znal jim ochotně a barvitě popsal mé dgn a řekla bych, že si i v jedné dost přidal. Já jsem to po dlouhodobém léčení u něj považovala za bolestnou zradu, dostala jsem se do deprese a v takových debaklech mám sebevražedné sklony. A tak jsem celá zoufalá mu volala domů a plakala jsem a on na mě doslova zařval, ať ho nevydírám, což bylo ještě horší. Nechtěla jsem záležitost řešit v lékařské komoře, našla jsem si po čase jiného psychiatra, protože tímto se vzájemně naše vztahy absolutně zkazily. Vina byla ale evidentně na jeho straně.

Vynikající doktor s obrovskými zkušenostmi, který ctí Hippokratovu přísahu. Pro něj vždy byl, je a bude na prvním místě pacient, i kdyby ho to mělo stát cokoliv. Neznám lepšího psychiatra. Totéž platí i o jeho sestřičce.

u tohoto lékaře se léčím již několik let,je to velice ochotný a svědomitý lékař,moc mě pomohl z nejhorších problémů,které jsem měla,kéž by bylo mnoho takových lékařů,sestřička je moc milá a ochotná díky Vám oběma

Vynikajici lekar, ktery mi pomohl se vylecit z depresi, ktere jsem prozivala z nasledku drog a porodu meho syna. Byl vzdy velice obetavy a chapavy, navic velice zkuseny i v oblasti toxikomanie. Velice se u neho vazim toho, ze nikdy nechtel nechat cloveka na antidepresivech dele,nez to samotny clovek potreboval a tim se vyvaroval dalsiho navyku. Jeste jednou diky pane doktore, vzdy vas budu doporucovat.

Tento lékař je podle mého názoru velice zkušený,chápající pacienta,ochotný
a příjemně působící,což je velice důležité pro nemocného.

Neznám lepšího, pomohl mi v nemoci a trápeních, a vždy se mi věnoval
naplno. Nikdy nad léčením nemávl rukou a navíc je tak obětavý, není mu zatěžko pacienta
kontaktovat telefonem a v případě potřeby i osobní návštěvou.
Skvělý. Chytrý, skromný, velmi pracovitý, opravdu PAN DOKTOR, KTERÝ LÉČÍ A UZDRAVUJE.

Vynikající Člověk, ano, s velkým č! Věnuje se pacientovi po celou pracovní dobu v ordinaci, mimoto když sloužil v Sokolově neváhal ve dvacetistupňovém mraze přecházet asi kilometr do nemocnice na konzilia - konkrétně moji manželku vyléčil takto, když ležela v porodnici s laktační psychózou. Svou trpělivostí ji zachránil od hospitalizace na psychiatrii a mou dceru tím zároveň od kojeneckého ústavu, protože já jsem musel pracovat.
Po několika letech, již v Karlových Varech, mě dokázal uchránit od závislosti na kodeinu, ke které jsem jako depresivní pacient inklinoval.
Takto mu chci poděkovat za záchranu mojí rodiny před rozpadnutím.
Děkuji, Pane Doktore.

Tento lékař mi kdysi před lety moc pomohl. Jsme mu za to vdščná. Povedlo se mu z alkooličky udělat člověka. Ještě jednou díky.

MUDr Vladimír Beran pokud sloužil v Sokolově a mě léčil
byl nejlepší doktor kterého jsem v životě potkal ať
se mu moc daří děkuji Vám pane doktore .
Rudolf Martínek Habartov

Výborný doktor