Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
Hledejte v názorech
Cinegr
Dobry den chtěl bych vědět v váš rozvrh hodin. Kdy vás mužu zastihnout Děkuji.
Tegtmajer
Se vším souhlasím s uživatelem tendobry. Sám mam s panem ,,doktorem,, velice špatné zkušenosti. Byl sem u něj snad měsíc a po prním měsíci došlo k značnému pochybení ze strany lékaře při diagnostice a následné léčbě. Dosud sem kvůli panu doktorovi prodělal 2 operace a na další se chystám a pořád není jisté jestli to bude operace poslední. Jestli máte rýmu nebo chcete neschopenu tak je pan Vondra ten pravý, ale nedej bože aby ste šli k panu doktorovi například se zánětem mozkových blan nejspíš by vám předepsal paralen. Takže za mě jednoznačně NEDOPORUČUJI je-li vám vaše zdraví milé.
Pohlodová Božena
Tento lékař je snad nejlepší ,co znám je moc hodnej a pokaždé mi vyjde vstříc a sestrřičky jsou také moc hodný.
Velmi dobrý a důkladný lékař, dobrá organizace, krátké čekací lhůty, ordinuje již od 7 hod., tedy je možnost si přivstat a jít poté do práce. Vstřícné sestřičky. Všem doporučuji.
Pan doktor je velmi prijemný, dokaze poradit a pomoci. vzdy mi poml a vysel vstrict. chodime k nemu cela rodina.
Šrámková
Zdravím v Lenešicích,máte krásnou ordinaci,zdravím pana doktora,paní Vondrovou a Renču Myškovou,máte to tam moc fajn:)Přeji spousta práce:):)
Nejlepsi
Marie
Musím napsat, že k tomuto lékaři chodíme celá rodina, pokaždé nám poradil, pomohl, jeho jednání s pacienty je úžasné. Nesmím zapomenout na sestry, jsou milé, příjemné a ochotné.
jarka
velmi dobrý