Rakovník
Hledejte v názorech
Katka K.
Pan doktor, je velký profesionál. On i sestra mají vstřícný přístup. Snaží se o bezbolestné zákroky. Je škoda, že takových zubařů je v Rakovníku velmi málo. Musím hodnotit 1*.
Pan zubar je skvely, chodim k nemu i s detmi. Vzdy profesionalni a lidsky pristup. Co jsem u nej, nemam se zuby zadne ptoblemy.
linda.polcarova
Chodíme k panu doktorovi obě, s dcerou od 2 let věku. Pan doktor je příjemný, ochotný a trpělivý. Sestřička je velmi milá a také ochotná. Péče je podle mého velmi kvalitní a přístup neocenitelný! Vřele doporučuji!
Marcela Škábová
Já musím říct, že mám s panem doktorem jen ty nejlepší zkušenosti. Je pečlivý a komunikativní, takže od té doby, co k němu chodím, se NEBOJÍM zubaře. S jeho prací i profesionálním přístupem jsem maximálně spokojená a doporučila bych ho všem - i těm, kteří se zubaře báli jako já.
Marcela Škábová
Nulová vstřícnost, neochota. Velké zklamání.
Lucie
Po první návštěvě si připadám, jako by se mi to snad jen zdálo :) jsem neuvěřitelně ráda, že jsem se rozhodla přeregistrovat právě sem..detailní popis stavu mého chrupu mě sice dosti znervózněl, protože bude potřeba pár zásahů, ale vím, že jsem v dobrých rukou. Moje bývalá zubařka mi NIKDY rentgen neudělala (i přesto, že jsem ji o to prosila.. tušila jsem, že to není vše OK.) Moc milá sestřička, pěkné prostředí.. Všem naprosto vřele doporučuji.
Miky
Jednoznačně doporučuji!! Přešla jsem od pana doktora Kriegra, kdy mé zuby byly v hrozném stavu (a to je mi prosím 23let) a nyní se už přes rok snažím o nápravu u pana doktora Fořta. Zažila jsem už u něj kaz, tahání nervů, trhání osmiček, umělý zub. Jednoznačně nejlepší stomatolog na rakovnickém okrese a možná i jinde! Pomalu se přestávám i bát zubařů. Moderní vybavení, laskavý přístup a výborná dentální hygiena. Vyšší ceny, ale hold za kvalitu se vyplatí zaplatit! Pane doktore a sestřičky, děkuji.
Mia Novakova
Už se k němu snad i těším :) objednací termíny se bohužel s množstvím pacientů natahují.. Ale jinak jsem strašně šťastná, že se nemusím bát bolestivých a špatně provedených zákroků, nepříjemných sester a arogantního jednání. Naopak, pan doktor má zlaté ruce a navíc je to sympaťák :)
zuzana
Děkuji,že je v Rakovníku konečně,tak skvělý zubař!!!!moje heslo je UŽ SE K ZUBAŘI NEBOJÍM
Jiří Petrbok
mohu jen doporučit - pan doktor je skutečně jednička s hvězdičkou :) překvapila mě krásná moderní ordinace, úžasně vstřícný přátelský přístup, vše je vám důkladně vysvětleno... klobouk dolů, opravdu tam rád chodím.