Zobrazit ostatní profily urologů v okolíCeník
Jan
Je to sice již cca 2 roky zpět, ale stále mi to leží v žaludku. Byl jsem nucen dojít na urologickou pohotovost v Liberecké nemocnici. Sestra od mého urologa vzdáleného 50km od zdejší nemocnice mě sem poslala s akutní ledvinovou kolikou, že mi na místě pomohou, protože můj urolog nebyl k dispozici. Na místě mě čekala konfrontace s velmi nepříjemnými sestrami a pěti hodinové sezení v čekárně s velmi silnou akutní bolestí, zatím co pan Vít Paldus vypisoval pilulky na močení starším pánům bez akutních problémů. Když jsem zbyl v čekárně jako poslední, tak si mě tedy milostivě vzali na řadu a velmi nepříjemný pan Paldus mi sdělil, cituji, že NEJSOU PNEUSERVIS a nebudou ledvinové kameny vyndavat na počkání. Dostal jsem tedy pouze kapačku na bolest (jen proto, abych ho nemohl nařknout z toho, že mě neošetřil) a kopanec z nemocnice, ať si to řeším u svého lékaře. Celkem jsem tímto šílenstvím strávil cca 9 hodin i s cestou, jen abych zažil toto.
T. D.
Dlouho jsem přemýšlela, jestli zkušenost s panem doktorem sdílet, ale myslím, že je to na místě. Lékaře vyhledávám pouze v krajním případě, chovám se slušně a se vší pokorou. Tento "mile arogantní" pan doktor mě přesvědčil, že slušnost se v dnešní době nevyplácí. Pan doktor svou práci zřejmě nedělá s láskou a posláním. Děkuji za zkušenost a doufám, že už nikdy více.
s.jerabkova71
Manžel začal chodit k panu doktorovi a jeho přístup k pacientům je opravdu skvělý je tak pečlivý , že člověk si říká že je to až zbytečné.Ale není ví co dělá a za to velké díky a uznání .