U Zastávky 24, Jablonec nad Nisou
Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
A.V.
Pana doktora mohu jen doporučit a jsem s ním moc spokojená. Přešla jsem během těhotenství od jiného lékaře, kde jsem byla nešťastná. Pan doktor je vždy milý a vstřícný. Každé vyšetření s vámi konzultuje a vše vysvětlí. Naprosto respektuje váš názor a do ničeho nenutí. S nátlakem a manipulací se zde vůbec nesetkáte. S tak hezkým přístupem jsem se setkala poprvé a jsem moc ráda, že k panu k doktorovi mohu chodit. Konečně chodím do ordinace ráda a bez strachu.
Skorochodova
Jsem velmy spokojena. Pan doktor je otevreny, mily, vzdy poradi, odpovi na vsechny otazky. Nemusite cekat hodiny v cekarne, kdyz se objednate na presny cas. Peci v tehotenstvi hodnotim, jako spickovou: co nechci, pan doktor nenuti, respektuje alternativni nazor, zadny tlak apod.
Sestricka je take zlata. Moc prijemna a hodna.
Jsem rada, ze tam chodim.
martinpolivkamp
Nová generace kvalitních lékařů je konečně i v ČR. Kvalitní lékaři zůstávají doma a vylepšená situace ve zdravotnictví jim umožňuje rozvíjet své kvality. Nová generace českých lékařů chápe i kvalitní osobní jednání se svými pacienty, moderní přístup k léčbě bez zábran kalkulací pro zdravotní pojišťovny. Podávají nové léky a nevšímají si starých zásob léků. Nebojí se a nemají zábrany rozvíjet své dovednosti, šikovnost a kariéru. Díky těmto lékařům se velice rychle vracíme na světovou špičku. Finance schází pro ultramoderní zařízení a vybavenost klinik či nemocnic, nicméně zlaté české ručičky si poradí. Z výše uvedených důvodů doporučujeme naprostého odborníka v gynekologicko-porodnickém oboru MUDr.Vít Mairich(a) z Jablonecké nemocnice, který 100% splňuje výše uvedená kritéria špičkového lékaře. Děkujeme za celou rodinu. Polívkovi Liberec