Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolíCeník
Květa Novotná
Pana doktora Kaňkovského navštěvuje v Havlíčkově Brodě více členů naší rodiny a mohu říct, že jsme moc spokojeni, i když dojíždíme až z Dačic. Vždy s úsměvem a se snahou co nejvíce pomoci. Je výborný odborník a umí jednat s lidmi, což není dneska vždy běžné. Nemohla jsem pro bolest v rameně se pravou rukou ani najíst, udělal mi sám ultrazvuk, poslal na rentgen a doporučil operaci. Jsem teď půl roku od operace a jsem jak v jiném světě. Doporučuji.
Jana Lazničková
Pan doktor pomohl mé mamince s problémy s páteří, přestože jinde jí odkazoval jen na léky na bolest. Udělal CT a zařídil operaci v Praze na Bulovce. Maminka úplně rozkvetlé. Oceňuji také velmi lidský přístup
JM
Kontrola u doktora proběhla v absolutním nezájmu z jeho strany o zdravotní stav, pouze dotaz, jak se cítíte. Žádné další dotazy a ani žádné pořádně vysvětlení ohledně zlomeniny. Na vše se člověk musel ptát a odpovědi většinou byly velmi krátké a moc neřekly. Jde vidět, že pan doktor již dlouhodobě nevykonavá praxi lékaře jako jeho hlavní pracovní činnost