- Univerzita Karlova v Praze, 2013 - Rozhodnuti o uznani zahraničniho vysokoškolského vzdělaní v oboru zubní lekařství
- Člen ČSK od roku 2011
Dentální hygiena • Od 1 200 Kč +7 Více
Domaci běleni zubů ( jedna čelist) • Od 4 500 Kč
Fasetovaná korunka • Od 3 000 Kč
Konzultace • 500 Kč
VíceChybí vám nějaké informace na profilu tohoto specialisty?
Zobrazit ostatní profily zubařů v okolíSlužby a ceník služeb
Ostatní služby
Běžný termín
Celokeramická korunka
Od 7 000 Kč
Dentální hygiena
Od 1 200 Kč
Soukroma stomatologická ordinace, 4.patro
Domaci běleni zubů ( jedna čelist)
Od 4 500 Kč
Od 1 000 Kč
Piskovaní ( AIR-Flow)
Od 600 Kč
Maksimova
Nejlepší paní doktorka, co jsem mela, velice profesionální, milá,skvělá, šikovná a hodná.Vždy jdu do ordinace přesně na objednaný čas.Jsem ráda, že jsem takovou našla.Sestřička je také velice příjemná. Teď se nebojím zubaře,a mám krásné zuby;). Paní doktorka, moooooc vám děkuji ! Všem doporučuji.
V.M.
Paní doktorka je skvělá, šikovná a hodná. Dělala mi první korunku, měl jsem z toho strach, ale udělala mi jí rychle a hlavně naprosto bezbolestně. Zbavila mě stachu. Jsem maximálně spokojený. V.M.
Ivana Váňová
Velmi příjemná, milá a pečlivá paní doktorka.Vždy jdu do ordinace přesně na objednaný čas. To samé lze říct i o sestřičce. Jsem ráda, že jsem takovou našla. Od doby co k této paní doktorce chodím se nebojím zubaře.
josef.straceny@pedf.cuni.cz
Už jsem dlouho ordinaci nenavštívil, ale chystám se na preventivní prohlídku. Musím potvrdit, že paní doktorka je výborná, jak po stránce odborné, tak i lidské. Oceňuji i to, že vždy vysvětlí co bude provádět a dopředu řekne plánovanou cenu úkonů. Velmi oceňuji i laborantku (sestřičku) její profesionalitu i přístup (i když nevím, zda tam ještě je, nebyl jsem cca.1 rok)
Ivca Vostrovska
Nejlepsi zubarka, kterou jsem kdy mela. Litam do Cech z Irska na pravidelne kontroly, dentalni hygienu, atd. Pani doktorka je vzdy velice dukladna a mila. Pomohla mi se strachem k zubarum. Dekuji.
jana.jaro
Paní doktorka je úžasná, moc milá, pracuje zručně a rychle. Má trpělivost s dětmi. Vřele doporučuji.
M.K.
Paní doktorka je velmi šikovná a opatrná. Vždy mě vezme přesně na čas a nikdy nebyl žádný problém. Sestřička je také velice příjemná. Doporučuji.
Michaela K.
gumakova
U paní zubařky jsem byla včera poprvé. Mohu jen doporučit. Moc milý a chápavý přístup, což oceňuji. U zubaře se vždy moc bojím, asi jako většina lidí...ale tady se mi dostalo pochopení i od moc milé sestřičky:). Cenově také dobré. Mám naplánovanou další návštěvu, a už se tam i těším, že budu mít vše konečně v pořádku. Lucie 31 let
Jane K.
Chtěla bych touto cestou paní doktorce moc poděkovat za její léčebnou péči. Paní doktorka je vždy příjemná, ochotná a při práci velmi pečlivá a zodpovědná. To se pak člověk k zubaři nebojí a každé ošetření se stává pohodovou záležitostí. Moc si Vaší práce vážím.
Michaela Štěpánová
Úžasná paní doktorka, která má zlaté ruce. Nikdy jsem se u zubaře nesetkala s tak skvelym a profesionalnim přístupem. Moc milá a ochotna, vše mi předem vysvětlila a jako bonus jsem si odnesla zážitek, ze i na zubarskem křesle se dá relaxovat. Moc děkuji paní doktorko.
6 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobrý den, chci se zeptat, zda nabíráte nové pacienty a jestli používáte i plomby hrazené zdravotní pojištovnou (konkrétně 205). Cítím, že mám kaz, ale nemohu si bohužel nyní dovolit platit x tísic za plomby, proto se ptám na tuto variantu. Děkuji
Dobrý den, přibírám nové pacienty od října 2018, ale bohužel nemám smlouvu se zdravotní pojišťovnou 205, tudíž by celý zákrok byl hrazen Vámi.
S pozdravem Vasylchenko
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli stále nabírate nové pacienty?
Dobrý den, pořad bereme nové pacienty
Zubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Zubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze