MDDr. Vincent Gurbal'

Zubař Více

Kontaktní údaje

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

Umístění: jiné místo • Jiný

Velice pečlivý fundovaný a empatický sdílný a ochotný podrobně vysvětlit problém i způsob zákroku při němž průběžně informuje o dílčích úkonech.Pracuje s nejmodernějšími přístroji a pomůckami.Doporučuji využít jeho péče.

T
Umístění: COOL LOOK s.r.o. • Jiný

Pan Gurbáľ se svým týmem specialistů mi vyřešil problém s předním zubem. Vlivem úrazu jsem o něj přišel a nechal jsem si udělat implantát. Celá akce trvala několik měsíců od vytržení kořene zubu, zhojení kosti, zavedení implantátu a nasazení korunky. V Cool Look byla vždy přátelská atmosféra a profesionální přístup. Před nasazením korunky jsem se setkal také s laborantkou, která přizpůsobila odstín a vše klaplo na jedničku. Po několika měsících se mohu znova usmát na své přátele. Moc děkuji!

I
Číslo ověřené
Umístění: COOL LOOK s.r.o.

Vynikající lékař, maximálně pečlivý, s výsledky zákroků jsem vždy maximálně spokojena, příjemný, ochotný. Domnívám se, že lepšího zubního lékaře jsem nemohla najít.

Do ordinace Cool Look jsem se dostala na doporučení a rozhodně nelituji. Pan doktor je velmi příjemný, vše vysvětlil, zubům se pečlivě věnoval a našel kazy, které moje předchozí zubařka (tři měsíce zpět) neviděla. Ošetření vůbec nebolelo, skoro bych řekla, že se těším na příští návštěvu :)
Doporučuji!

E

Lepšího zubaře jsem nikdy neměla,příjmený,pečlivý, ochotný, jde vidět že ho práce baví, vše vysvětlí a výsledek je na jedničku :-) k panu doktorovi chodím ráda a poprvé v životě bez stresu. A k tomu milá, příjemná sestřička Veronika :-)

Vynikajúci zubár. maximálna spokojnosť. Skvelý prístup,všetko ochotne vysvetlil a na otázky odpovedal zruzumiteľne. Zákrok previedol rýchlo a bez komlikácií. On aj ststrička boli veľmi príjemný.
Starostlivosť, služby na jednotku s hviezdičkou

R

Chci se vyjádřit k předešlému příspěvku od Anonyma ze čtvrtého dubna. Vy jste prosím odborník, který ví jak hluboko má pan doktor vrtat? Já jsem byla u pana doktora velice spokojená. A že si to musím platit všechno? Jak jste na to přišel? A i kdyby o chrup se buď staráte a máte minimální náklady na zubaře a nebo nestaráte a pak si to zaplatíte. Nemám na rozhazování, ale svoje hříšky v péči o chrup si prostě musím zaplatit. Pan doktor je moc šikovný a co je pro mne důležité - moje dcery se k němu nebojí chodit.

Takže shrnuto - pan doktor má za jedna

Ochotný,hodný zubař.Co se týče zákroku vyvrtá zbytečně moc zub než se má! Takže moc nedoporucuju..Hlavně ty jejich ceny za zákroky! Platíte si pouze vy sami ne pojištovna. :)