Ordinace
U nemocnice 148, Domažlice

Oborová zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolí

T

Chodily jsme k ní všichni sourozenci a když mi v 19-ti oznámila,že si mám najít obvodního lékaře, tak jsem házela smutné oči jestli vážně musím :-D skvělá doktorka i sestřička, nepsala za každou cenu hned antibiotika,nevnucovala očkování,pouze doporučovala a vždy poradila :-)

Chodila jsem k paní doktorce jako malá a nedovedu si představit ,že bych chodila s dceramy něka jinam.

je příjemná, hodná, fajn a neni přísná - prostě k dětem

Příjemná paní doktorka, vždy usměvavá.

E

K paní doktorce Vlkové jsem chodila jako malá a nyní k ní chodím se svojí dcerou. Myslím, že lepší dětská lékařka v Domažlicích není. Zkušenosti k nezaplacení s velmi skvělým jednáním. Sestřička velmi sympatická a laskavá (bývalá i nynější ).

S paní doktorkou jsem velmi spokojená.Chodíme k ní teprve asi 3 roky,ale je fakt skvělá doktorka.Sestřičku má také velmi příjemnou.

Paní doktorka Vlková,je nejen skvělá dětská lékařka,ale především dobrý člověk. Vřele všem,ještě váhajícím,doporučuji.

Výborná "dětská" lékařka, příjemné vystupování a zkušenosti jsou ty pravé přednosti.

já osobně sem s ní nikdy problém neměla.. tak že u mě ok.. :)