Jaroslav
.Paní doktorka je empatická s lidským přístupem.
Každému mému zdravotnímu problému se věnovala s maximální péčí.Mohu jen doporučit
Andy
Paní doktorka je milá do doby než nastane problém. Je arogantní, nepříjemná a nedokáže v klidu vyslechnout co mě trápí. Doktor má pomáhat a ne jen rejžovat peníze jen za to, že napíše datum do papírů. Nevidím důvod proč platit jen proto, že vstoupím do ordinace aniž by mě vyšetřila. Při třech lidech v čekárně čekat skoro 2 hodiny je už vážně trochu moc! Tohoto doktora nedoporučuji!
pucaci
Pani doktorka je neprijemna a arogantni,vubec mi nepomohla a ani neporadilla.Jeji lecebne metody jsou na urovni studenta.Doporucuji vzit nohy na ramena a najit si jineho lekare,Je to vlastni zkusenost.
Petr
Paní doktorka mi již několikrát pomohla od mých problémů. Vše vždy perfektně vysvětlí tak, že působí příjemně na lidi a člověku už jen tento přístup dostatečně napomůže tomu, aby se cítil lépe. Jak komunikace, tak i léčba jsou na velice profesionální úrovni, ať už mluvíme o sestřičce nebo i o paní doktorce. Děkuji oběma :)
Petr Korinek
Chtěl bych pani doktorku moc pochvalit a moc poděkovat za jeji pomoc a poradu při me nemoci ktera je onkologicka. Při nastupu k ni mě odebrala odběry a vše semnou konzultovala ..Při každe naštěvě k ni je mila a poradi a odešle na veěkere vyšetřeni ktere sama uzna .Moc si ji važim a i sestřičku .oběma velky dik Kořinek šternberk
Katka G.
Paní doktorka byla při příjmu velmi milá, ochotná a hlavně profesionální! Provedla veškeré odběry při příjmu a opravdu detailní anamnézu, s tím jsem se už dlouho nesetkala!!!!. Těším se na další návštěvu. Hodně nových pacientů paní doktorko.
Marketa
Paní doktorka je velice příjemná.Pomohla mě s bolestí zad a poradila s dietou
Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Šternberku
Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Šternberku