Zobrazit ostatní profily gastroenterologů v okolíCeník
L. K.
Pan doktor je velmi důsledný a vše pečivě zodpoví. Jedinou výhradu je sestra která u něj pracuje. Lidé tam přijdou s nemocí, vystrašení co je čeká a ona dovede být dost nepříjemná.
Pavla R.
S panem doktorem jsem moc spokojená. Už při prvním čekání před ordinací jsem z diskuze pacientů poznala, že je velmi dobrý. Také mě mile překvapilo, když se lidé bavili, že pan doktor vezme vždy všechny pacienty, přestože jich je v čekárně opravdu hodně a většina doktorů je již pryč. Má zkušenost toto jen potvrdila. Pan doktor je příjemný, pečlivý, vyslechne všechny obtíže, navrhne léčbu a poté pravidelně zkoumá, jak léčba postupuje. Vše podrobně vysvětlí a pokud o to pacient stojí, vysvětlí věci i podrobněji. Moje léčba zabrala vzhledem k mým problémům okamžitě. Také jsem se dozvěděla věci, které mi opravdu pomáhají se správnou životosprávou. Moc panu doktoru děkuji a přeji stejně tak spokojené pacienty, jako jsem já.
Velmi pečlivý
Eliška D.
Je to pečlivý a starostlivý lékař.
Pavel Kal.
Mám 54 let, na gastroenterologii k panu doktorovi chodím 7 let,vždy mi vyřešil problémy
vždy je hodný klidný ,slušný a pečlivě vyšetří , léčba vždy zabere.Pečuje o své pacienty ,
snaží se podrobně rozebrat a promluvit o nálezu.Často pracuje do pozdních ordinačních
hodin, vždy vybaví lidi v čekárně i po ordinačních hodinách.Mezi námi pacienty je výborně
hodnocen.Nejlepší.
Eva
k panu doktorovi Bradovi chodíme celá rodina a jsme velmi spokojeni.Spokojeni jsou i naši známí,kterým jsme pana doktora doporučili.
Škoda,že takovou zkušenost nemají i níže diskutující pacienti.
Jana O.
Samotné vyšetření není příjemnázáležitost, ale bolavý zub chce také ošetření a to je to samé- dá se zvládnout bez hysterie a v klidu. Já jsem problém nikdy neměla a se svojí rodinnou anamnézou tohoto lékaře mavštěvuji už jako druhá generace. Nemám výhrady na diagnostickou ani léčebnou část, sestra zřejmě svoje povinnosti plní. Nemohu než doporučit, jsem spokojená.
petr
byl jsem spokojen
Jana L.
Tak na kolonoskopii jsem byla u něj před týdnem a našel mi polyp. Vyšetření se dalo přežít, ale znám teda i příjemnější věci..
Co se týče vystupování pana doktora, cítím, že chce pomoci a v tomto ohledu bych kritiku nehledala, je teda pravda že paní sestřička působí trochu přísně a pacientovi by pomohlo vstřícnějsí chování.
Čekací doba je teda neúměrná vzhledem k objednání, atd.. bohužel nejen tady. Celkově spíše doporučuji.