Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
Kačí M.
Pan doktor i všechny sestry velmi empatické a lidské. Doktor mi vždy vše vysvětlí a vždy se ptá jestli je vše srozumitelné, jestli chci s něčím poradit nebo pomoct. Sestřičky vždy ochotné. Docházím k panu doktorovi již 15 let. Byla jsem v jeho péči v obou mých těhotenstvích s vždy jsem byla nadmíru spokojená. Dokonce mi skvěle radil i s výběrem porodnice. K lékaři dochází i má sestra a máma a vždy jsme byly jen nadšené. Takže za mě 1000000% SPOKOJENOST
Pacientka X
Bohužel velmi negativní zkušenost. Chybně určená diagnóza, se kterou se lékař nechtěl ani zabývat a hned mě posílal do vinohradské nemocnice. Zbytečně utracených XXXX Kč za "nadstandardní" péči.
Zdenka S.
Několik měsíců před plánovaným otěhotněním jsem věděla, že budu chtít změnit gynekologa. Hledala jsem někoho s lidským přístupem a který mi nebude nic nutit. Dala jsem tedy na online recenze. První těhotenská prohlídka mi vyšla už u pana doktora. Nemohla jsem vybrat lépe. Musím říct, že tohle byla nejpříjemnější prohlídka u gynekologa za celý můj život. Příjemně mě překvapila také sestra, která byla opravdu zlatá. Cítila jsem se v ordinaci příjemně, respektovaně. Doporučuju všemi deseti!
N.
Dochazim k nemu v tehotenstvi. Ordinace i sestra prijemna, zadne cekani. V tehotenstvi nestrasi, nenuti vykony ktere pacientka nechce. Ale pokud se pacientka nezepta, moc se nedozvi. Coz me zrovna nevadi, nejsem tehotna poprve. Ale na dotazy vzdy odpovi. Kdo nechce v tehotenstvi stres ideal.
ME
Přešla jsem k panu doktorovi během těhotenství a nemůžu si stěžovat. Vše vysvětlí, ukáže, zbytečně nestresuje. To samé sestričky, velmi milý přístup.
Katarina M.
Veľmi ľutujem, že som už pri prvých náznakoch nespokojnosti nevyhľadala iného lekára. Ako už zmienené nižšie, pán doktor je v rámci tehotejskej poradne nepripravený, jeho zariadenie je zastaralé, dotazy ho obťažujú, na e-maily nereaguje, žiadanky do screeningového centra nevystavuje a to aj v prípade zakúpenia klientskej karty v hodnote 3 000 tis. korún!
Jeho ignoráncia a neprofesionalita ma postavili do veľmi závažnej sitácie. Mojmu miminku prišli na abnormality až v screeningovom centre, pán doktor tvrdil, že miminko je v naprostom poriadku a nevidí dovod návšetevy u špecialisty!
Budúce mamičky buďte obozretné!!!!!!
Michaela
Pan doktor je milý pán s profesionálním přístupem. Vše ohledně funkce a zavedení tělíska mi důkladně vysvětlil. Zákrok byl rychlý, bolest přiměřená. Ať přijdu k panu doktorovi s jakýmkoliv gynekologickým problémem, vždy je ochotný a snaží se najít důvod a řešení.
Pan doktor mi zaváděl Mirenu a přestože jsem se bála, bylo to velmi rychlé a profesionální.Vše mi vysvětlil a popsal do detailu a opravdu to bylo tak rychlé, jak řekl.
S panem doktorem mam jen pozitivní zkusenosti. Peclivy pri celem prubehu meho těhotenství, profesionální, ale zaroven lidsky přístup. Vse trpelive vysvetlil. Pomohl na svět nasim dvojcatum cisarskym rezem a jeste dokázal cloveka držet nad vodou na sale. Za me jiny doktor neni lepsi.
Carol
Pan doktor byl v ramci tehotenske poradny absolutne nepripraveny-nevedel co bylo a co nasleduje.
Me dotazy ho nekdy obtezovaly, po telefonu na dotazy reagoval nekdy az podrazdene.
Pri tehotenskych utz byl take nekdy neprijemny.
Gynekologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Gynekologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze