Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolíCeník
TT
Diky panu Svobodovi normalne chodim. Jeho prace je na vysoke urovni, velmi profesionalni. Jednani skvele - vse vysvetleno, moznosti lecby, jejich vyhody/nevyhody.
Simona Snížková
Musim rict ze pan doktor mi sedl od zacatku hrozne milej a nikdy nebyl neprijemnej vzdycky se ke me choval jako velkej profik a moc mu dekuji za starost kterou mi venoval i na operacnim sale jeste jsem se nesetkala s nikym podobnym vzdycky mi pomohl preju mu hodne stesti
Martina
S tímto doktorem jsme se dnes setkali poprvé já a moje 20 měsíční dcera.Mudr Svoboda je dle mého názoru Pan Doktor,od kterého by se mohli všichni učit,takový přístup k malému děcku jsme za celou dobu nezažili a to jsme jich pár už navštívili a pokaždé byla malá stresovaná a dneska jen lehce pofňukla a byl klid.S přítelkyní jsme s údivem sledovaly jakej má lidskej přístup,a nejen on,ale celá ortopedická ambulance.Mockrát děkujeme
J.Croat
Z tímto lékařem mam dlouholeté zkušenosti i v operačních prostorách. Vždy mi věnoval plně profesionální výkon. Při kontrolách není schopen věnovat pacientu tolik času, kolik by bylo kolikrát potřeba. Proto mu uděluji jen 4 hvězdičky, které jsou ovšem jen za jeho časovou vytíženost při ošetřování stovek pacientů za týden, nezaviněné.
Eva
Pan Mudr.Svoboda výborný odborník, příjemné jednání, odborník na svém místě.
Zkušený odborník s příjemným jednáním,výborný diagnostik a skvělý operatér.Vřele doporučuji.
Výborný odborník a skvělý člověk. Lidský přístup k pacientům. Díky za takové doktory. Kéž by takových bylo více. Milan Procházka, Kamenice nad Lipou
Pa doktor je odborník na svém místě, k pacientům má velice lidský a příjemný přístup. Chodím k němu již 10 let a jsem velice spokojená.
jsem rád, že mohu osobně potvrdit kladné informace, které jsem se dozvídal od přátel z oblasti Strakonicka a Písecka o léčení pana ortopeda MUDr. Svobody Viléma z nemocnice a.s. v Písku. Pan Dr. Svoboda je opravdu lékař na svém místě a ovšem mě řádně informoval před mojí třetí operaci kyčelního kloubu - náhrady kyčelního impalntátu(totální endoprotéza kyčelního kloubu)Operaci jsem podstoupil 1.9. 2010.
Roman Kohoutek, Strakonice
ve své práci je velmi dobrým odborníkem.skvělý přístup