Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
H.P.
Pani doktorka ordinuje na Homolce, jeji chovani bylo katastrofalni. Dostala jsem se k ni pres urgentni prijem kvuli silne bolesti bricha, horecce a CRP 50, presto pani doktorka pouhym pohledem zhodnotila, ze takto "silna bolest bricha nevypada". Kvuli vysokemu CRP jsem souhlasila s vyjmutim teliska, ktere mi pani doktorka prakticky vytrhla ven dost necitlivym zpusobem. Protoze mam leidenskou mutaci, telisko mi predepsal muj gynekolog v 15 letech, coz pani doktorka okomentovala ironicky stylem, ze jsem asi "dost aktivni". Navsteva byla velice neprijemna, rozhodne nikomu nedoporucuji!
K. C.
Paní doktorka je úžasný odborník, pečlivá, příjemná, nic neponechá náhodě. Nebere mé potíže na lehkou váhu, neznevažuje má rozhodnutí. Velmi si cením toho, že mohu chodit k ní. Doporučuji!
Gabriela
Pani doktorka Čepeláková mi zachránila život. Nyní jsem onkologický pacient a vděčím ji za to, že včas a dobře diagnostikovala moje onemocnění. Neskutečně se mi věnovala a snad i budu mít v budoucnu děti. Pokora před ní jako člověkem a odborníkem.
Anna P.
Pani doktorka byla velice milá a vše mi vysvětlila. Po operaci, ktoru mi provedla, se cítím jak nový člověk. Děkuji
Irina
Špičkový odborník. Pečlivějšího gynekologa jsem ještě neměla. Bohužel změnila pracoviště, ale za touto lékařkou má smysl si dojet i na delší vzdálenost.
Kristýna Ch
Nikdy víc! Chodila jsem k ní, když měla ordinaci v Praze v Holešovicích. Paní doktorka je arogantní. Mimo jiné mě i operovala, po operaci jsem musela vyhledat jiného lékaře, aby “opravil”, co paní doktorka zkazila. Z ordinace utekla ze dne na den. Nyní ordinuje zřejmě v Motole. Velmi nedoporučuji.
Patrície Kontúrová
Nikdy, nikdy, nikdy víc! Chodila jsem k ní jako těhotná. Vůbec si nevšímala toho, že zadržuju nadměrně vodu a vše bylo jen o tom, že prostě nabíram tuky. Na jakoukoliv moji otázku mi bylo odpovězeno latinským názvem a poslední tečka pro mě byla když mi paní doktorka předčasně ukončila neprávem PN, poté co jsem jí to hodinu vysvětlovala po telefonátu s OSSZ měla poslat papír o zpětné schválení PN abych dostala peníze. Ještě mi řekla do očí, že to poslala a po dvou týdnech čekání jsem volala na OSSZ já a bylo mi řečeno že absolutně nic jim za ty dva týdny nepřišlo!! V ordinaci skončila aniž by to někomu oznámila. Na 100% nedoporučuju!