Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolí

Umístění: jiné místo Jiný

Pani doktorka ordinuje na Homolce, jeji chovani bylo katastrofalni. Dostala jsem se k ni pres urgentni prijem kvuli silne bolesti bricha, horecce a CRP 50, presto pani doktorka pouhym pohledem zhodnotila, ze takto "silna bolest bricha nevypada". Kvuli vysokemu CRP jsem souhlasila s vyjmutim teliska, ktere mi pani doktorka prakticky vytrhla ven dost necitlivym zpusobem. Protoze mam leidenskou mutaci, telisko mi predepsal muj gynekolog v 15 letech, coz pani doktorka okomentovala ironicky stylem, ze jsem asi "dost aktivni". Navsteva byla velice neprijemna, rozhodne nikomu nedoporucuji!

Umístění: jiné místo Jiný

Paní doktorka je úžasný odborník, pečlivá, příjemná, nic neponechá náhodě. Nebere mé potíže na lehkou váhu, neznevažuje má rozhodnutí. Velmi si cením toho, že mohu chodit k ní. Doporučuji!

G
Umístění: jiné místo Jiný

Pani doktorka Čepeláková mi zachránila život. Nyní jsem onkologický pacient a vděčím ji za to, že včas a dobře diagnostikovala moje onemocnění. Neskutečně se mi věnovala a snad i budu mít v budoucnu děti. Pokora před ní jako člověkem a odborníkem.

Umístění: jiné místo Jiný

Pani doktorka byla velice milá a vše mi vysvětlila. Po operaci, ktoru mi provedla, se cítím jak nový člověk. Děkuji

I
Umístění: jiné místo Jiný

Špičkový odborník. Pečlivějšího gynekologa jsem ještě neměla. Bohužel změnila pracoviště, ale za touto lékařkou má smysl si dojet i na delší vzdálenost.

Umístění: jiné místo Jiný

Nikdy víc! Chodila jsem k ní, když měla ordinaci v Praze v Holešovicích. Paní doktorka je arogantní. Mimo jiné mě i operovala, po operaci jsem musela vyhledat jiného lékaře, aby “opravil”, co paní doktorka zkazila. Z ordinace utekla ze dne na den. Nyní ordinuje zřejmě v Motole. Velmi nedoporučuji.

Umístění: jiné místo

Nikdy, nikdy, nikdy víc! Chodila jsem k ní jako těhotná. Vůbec si nevšímala toho, že zadržuju nadměrně vodu a vše bylo jen o tom, že prostě nabíram tuky. Na jakoukoliv moji otázku mi bylo odpovězeno latinským názvem a poslední tečka pro mě byla když mi paní doktorka předčasně ukončila neprávem PN, poté co jsem jí to hodinu vysvětlovala po telefonátu s OSSZ měla poslat papír o zpětné schválení PN abych dostala peníze. Ještě mi řekla do očí, že to poslala a po dvou týdnech čekání jsem volala na OSSZ já a bylo mi řečeno že absolutně nic jim za ty dva týdny nepřišlo!! V ordinaci skončila aniž by to někomu oznámila. Na 100% nedoporučuju!