El. Krásnohorské 321, Frýdek-Místek
Zobrazit ostatní profily chirurgů v okolíCeník
Petr Hanáček
Podstoupil jsem u pana doktora dvě operace před cca dvěma léty. S odstupem času musím říct, že obě dopadly na výbornou bez jakýkoliv následků. Chtěl bych tímto panu doktorovi poděkovat za lidský přístup, (pře operaci vše trpělivě vysvětlí včetně případných komplikací) a výborně odvedenou práci.
KiKi
Děkuji tímto za perfektní chirurgický zákrok, velice dobrý odborník na svém místě, mockrát mu děkuji. P. Krmaschek 76 let
kikinatro
Vřele všem doporučuji, Mudr. Viktor Hladík vše ukázkově vysvětlí a obavy z operace jsou pryč. Jsem velmi spokojena se vřelým přístupem,chováním a navíc ani úsměv nechybí, dnes se s takovými lékaři setkáte jen vyjímečně. Jen tak dál! J.K.
josef vidi
Pan doktor je skvělý lékař chirurg.Pacientovi vše vysvětlí chirurgický zákrok provede tak že ani nevíte že jste ho podstoupil.Byl jsem u něho před dvěma roky a minulý týden jsem jeho ordinaci ve Frýdlantě opět bez váhání navštívil.Také musím pochválit jeho velice příjemnou sestřičku.S takovýmto chováním a přístupem k pacientovi se dnes setkáte jen minimálně.
Vřele doporučuji !! S dlouhodobým problémem oblasti "kde nechodí slunce, chodí lékař .." pomohl profesionální přístupem při vyšetření, obstaráním termínu operace a zejména samotnou operací, kterou ač jsem neviděla proveld exceletně, ve svém čase i pooperační starostlivost na jedničku , zbavil mě problémů, s kterýma jsem se smiřovala, že budu mít navěky .. ještě jednou mooc děkuji Dana .
Pro zájemce ještě doplňuji, že pana doktora lze sehnat od loňského roku mimo nemocnici ve FM i ve středy ve Frýdlantě n.Ostravicí ve středy od 16 hod., kde s příjemnou sestřičkou mají odpolední ambulanci od 4 hod. odpol.
Dana K.
Michaela
Pan doktor je velmi velmi vynikající lékař. Velmi ho doporučuji. Má velmi dobrou komunikaci s pacientem. Vše vysvětlí dostatečně a hlavně srozumitelně.
Pavla
Velmi ho doporučuji. Je velmi dobry lékař a přístup k pacientům je vynikající.
Petr
Velmi dobrý lékař s osobním přístupem k pacientovi. Složité zákroky dokáže vysvětlit i laikovi.