Zobrazit ostatní profily ortodontistů v okolíCeník
Hledejte v názorech
Sama jsem k paní doktorce přešla. Na mateřské dovolené jsem si nechala dát stálá rovnátka, nyní po 10 letech docházím na kontroly vyndavacích rovnátek. Obě mé děti k paní doktorce také chodí. Opravdu moc dobrá ortodontistka. Doporučuji!
Vždycky byla velmi hodná a taky hodně dobrá ortodontistka. Zuby mi srovnala po dvou letech a s výsledkem jsem moc spokojená.
Paní doktorka je velice příjemná a šikovná i sestřička.Chodil k ní starší syn a teď i ten mladší.Jsme s ní velice spokojeni a každému bych jí doporučila.Je to žena na pravém místě.
Příjemná a profesionální paní doktorka, vždy si s ní a se sestřičkou popovídám, zasměju se a odcházím s dobrým pocitem.
Herve
Paní doktorka je skvělá ve všech ohledech. Odborně, lidsky, zodpovědná, má milou sestřičku, dodržuje termíny objednání.
je naprosto skvělá
K paní doktorce už chodí obě mé dcery. Je velmi příjemná, bezvadně má vychytané i čekací lhůty v čekárně. Nikdy se nám nestalo, že by jsme musely dlouho čekat.
Je moc hodná, od té doby co tam chodíme si obě dcery hledí zoubků i proto, aby paní doktorku potěšili.Při operaci mladší dcery komunikovala předem i posléze s operatérem aby byla přesně v obraze, co se týče zákroku v ústech.Dostali jsme tam tak, že starší dcera chodila do třídy s dívkou, která nosila rovnátka a ta tam postupně odvedla všechny spolužačky, které potřebovaly ortodontickou radu. Paní doktorka je ta nejlepší volba
sava
výborný lidský přístup, chodím sem již dlouho s oběma dětmi a jsem spokojená.
Hana.S
opravdu skvele zachazeni s pacienty tady je videt vyborna týmova prace toto je jediny lekar u ktereho sem byla opravdu spokojena jak s pani doktorkou tak i se sestrickou.ja osobne velmi chvalim a vsem doporucuji
Upravit nebo spravovat profilOrtodontisté s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Ortodontisté s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Ortodontisté s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze