V současné chvíli nepřijímám nové klienty.
Mým cílem je pomoci Vám ke zdravějšímu a krásnějšímu úsměvu :)
Prevence je nejdůležitějším krokem k předcházení problémům, které mohou obtěžovat náš život. V dutině ústní to platí dvojnásob a to už pouze proto, že dutina ústní je vstupní branou do celého těla.
Dentální hygienistka je nedílnou součástí dentálního týmu. Nejen že Vám zuby očistí od zubního kamene, plaku a pigmentů, ale také provede praktickou instruktáž hygieny včetně výběru správných dentálních pomůcek.
Pouze perfektní dentální hygiena, instruovaný a motivovaný pacient vedou k úspěšnému vyléčení zánětu dásní, parodontitidy, předcházení vzniku zubního kazu a další.
Svoji práci vykonávám s láskou, ke každému přistupuji s individuálním přístupem a ošetření plánuji podle aktuálního stavu.
Dentální hygienu považuji za komplexní péči o zuby a dásně, proto jsme také přesvědčena, že důkladné ošetření nelze provést za půl hodiny.
Dentální hygiena - celkové ošetření (cca 50-60 min. • Od 1 800 Kč
Iveta S.
Nejlepší zubní hygienistka, naprostá spokojenost.
JV
Empatický přístup slečny Veroniky, celková spokojenost :-)
B.L
Precizní, milá. Vše vysvětlí, poradí Dochvilná. Jsem spokojená. O zdražení informovala předem emailem.
P.V.
Naprostá spokojenost. Na dentální hygienu chodíme opakovaně.
Eva C.
Paní Wiesner je pečlivá, milá, vždy vše bezvadně vysvětlí, mám z návštěvy vždy dobrý pocit a ještě krásně čisté a ošetřené zuby!
K.B.
S prací paní Veroniky jsem moc spokojená. Paní hygienistka je empatická, ochotná a citlivá, zároveň zuby vyčistí velmi pečlivě a důkladně. Opravdu si cením, když se v ordinaci mohu cítit uvolněně, a to v tomto případě jde bez problému. :)
Hana
příjemná, šikovná, vše super, nelze nic vytknout, jen se těšit na příští návštěvu
Jiří Rezek
Milý a vstřícný přístup, přesně takový, jaký by si člověk přál všude ve službách, zejména zdravotnických.
Zuzana P.
Perfektní péče, milý přístup. Doporučuji. Skvělé jednání s dětmi
Eva Kalousová
Paní Wiesner je velmi milá, laskavá, prostě skvělá!!!
Dentální hygenisti s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Dentální hygenisti s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze