Vratislavova 11 (2. patro hned vedle výtahu), Praha 2, Praha

Vratislavova 11 (2. patro hned vedle výtahu), Praha

Od 1 800 Kč

Vratislavova 11 (2. patro hned vedle výtahu), Praha

!UPOZORNĚNÍ!
V současné chvíli nepřijímám nové klienty.

Mým cílem je pomoci Vám ke zdravějšímu a krásnějšímu úsměvu :)

Prevence je nejdůležitějším krokem k předcházení problémům, které mohou obtěžovat náš život. V dutině ústní to platí dvojnásob a to už pouze proto, že dutina ústní je vstupní branou do celého těla.

Dentální hygienistka je nedílnou součástí dentálního týmu. Nejen že Vám zuby očistí od zubního kamene, plaku a pigmentů, ale také provede praktickou instruktáž hygieny včetně výběru správných dentálních pomůcek.

Pouze perfektní dentální hygiena, instruovaný a motivovaný pacient vedou k úspěšnému vyléčení zánětu dásní, parodontitidy, předcházení vzniku zubního kazu a další.

Svoji práci vykonávám s láskou, ke každému přistupuji s individuálním přístupem a ošetření plánuji podle aktuálního stavu.

Dentální hygienu považuji za komplexní péči o zuby a dásně, proto jsme také přesvědčena, že důkladné ošetření nelze provést za půl hodiny.

I
Umístění: Ordinace dentální hygieny Dentální hygiena - celkové ošetření (cca 50-60 min.

Nejlepší zubní hygienistka, naprostá spokojenost.

Empatický přístup slečny Veroniky, celková spokojenost :-)

B

Precizní, milá. Vše vysvětlí, poradí Dochvilná. Jsem spokojená. O zdražení informovala předem emailem.

Naprostá spokojenost. Na dentální hygienu chodíme opakovaně.

E

Paní Wiesner je pečlivá, milá, vždy vše bezvadně vysvětlí, mám z návštěvy vždy dobrý pocit a ještě krásně čisté a ošetřené zuby!

S prací paní Veroniky jsem moc spokojená. Paní hygienistka je empatická, ochotná a citlivá, zároveň zuby vyčistí velmi pečlivě a důkladně. Opravdu si cením, když se v ordinaci mohu cítit uvolněně, a to v tomto případě jde bez problému. :)

příjemná, šikovná, vše super, nelze nic vytknout, jen se těšit na příští návštěvu

Milý a vstřícný přístup, přesně takový, jaký by si člověk přál všude ve službách, zejména zdravotnických.

Z

Perfektní péče, milý přístup. Doporučuji. Skvělé jednání s dětmi

E

Paní Wiesner je velmi milá, laskavá, prostě skvělá!!!