Jana
Je to skvělá paní zubařka. Je velice příjemná,milá, empatická, citlivá a hlavně ochotná a o všem se s ní dá mluvit - myslím tím postup léčby, možné komplikace, jak budeme postupovat, co bude třeba, jaký zákrok provedeme dnes, co nás čeká příště,atd... a to jak ona, tak i sesřička. Tuto paní doktorku a její sestřičku jen a jen velice doporučuji. Je to člověk na správném místě
Monika K.
Pani doktorku vrele DOPORUCUJI. Je velice prijemna, hodna, citliva a svoji praci dela na 1000% dobre. A moc dobre to umi i s detickama!! :-)
Petra F.
Velice vstřícný přístup, příjemné vystupování a velice dbá na prevenci a potřeby pacienta!!
Nerez
Když pominu odborné kvality a empatii k pacientům,kteréžto popsali již předešlí spokojení pacienti.Můžu napsat,než to,"díky,že jte tady".A rád bych napsal,že Vás platonicky miluji,ale až po:našich politicích,to jsou moje pusinky.
Seraphine
Velice příjemná a myslím že i schopná paní doktorka. Vzhledem k mé fobii ze všech zubařů můžu říci, že i když mě zde čeká zákrok, nebojím se tolik. Velmi citlivá
Hamr Zdeněk
VÍC NEŽ VELMI DOBRÁ Ochotná a hlavně schopná. Vřele mohu doporučit.První lékař kde nemám strach.
Pani doktorka i sestřička velmi příjemné
Martin
Nejlepší paní zubařka kterou znám. Mohu jen doporučit je to první zubařka ke které chodím rád.
výborná zubařka
Milá paní doktorka, která dokáže dobře poradit a perfektně odvede svojí práci.
Já jsem velmi spokojená. JT