S.
Paní doktorka je velmi neochotná a arogantní. Musela jsem u ní absolvovat několik návštěv kvůli mému problému a doprošovat se řádného vyšetření, odbývala mě totiž antibiotiky. Když mi konečně vzala krev a zjistila, že tam teda asi nějaký problém bude, poslala mě konečně k odborníkovi. Ten se na mě podíval, okamžitě věděl, co mi je (ani to nebylo tak těžké určit, průměrně inteligentnímu jedinci to zabere 5 minut na Google), řekl, že jsem měla přijít už dávno a hned mě poslal na operaci.
Zájem o pacienta nulový, její znalosti taktéž. Na nic se vás nezeptá a chová se, jak kdybyste ji obtěžoval. O co si neřeknete, to nemáte. Běžně chodí do práce půl hodiny po začátku ordinačních hodin a je jí jedno, že čekárna je plná lidí.
JZ
Paní doktorka se chová absolutně nepřípustně. Byla jsem u ní s AKUTNÍMI dýchacími potížemi. Hodně se to podobalo astmatu. V ordinaci jsem strávila max. 4 minuty. Nikdo se mě na nic neptal. Dostala jsem antibiotika, a ani nevím na co jsem je dostala. A když jsem chtěla doporučení na plicní (o což jsem si musela opět říci sama), bylo mi sděleno, že dnes je moc lidí, takže to se mnou řešit nebude. Že možná za týden. Ještě ten den jsem musela na pohotovost, protože jsem se začala dusit. Děkuji paní "doktorko".
Andrea
Paní doktorka je velice pozitivní, profesionální a komunikativní. Obdivuji jí za její práci, protože dokáže srovnat do laťi i remcající lidi, popř. nastínit realitu po tom, co se nebudou léčit. Palec nahoru a moc fandím.
Teodor W.
Pani doktorka je naprosto empatická. A vždy dokáže poradit a vyléčit!
Za mne ohromné plus, u minulého lékaře jsem toto nezažil.
Marek
Z paní doktorky mám pocit, že pokud Vám zrovna neurval granát kus nohy, tak jste pro ni simulant - žádný zájem, na nic se nezeptá... Po dvou dnech teplot nad 40°C napíše ATB a ani si Vás nepozve na kontrolu - prostě nezájem.
Michal
Opravdu souhlasím s předchozím komentářem. Přístup k pacientovi je velice špatný. Já osobně obcházím lékaře v tomto městě a ti co jsou na lepší úrovni mají bohužel plný stav pacinetů. Paní doktorce momentálně nahrává fakt, že v tomto městě není kam přejít. Od následujícího čtvrtletí jsem ochoten vzhledem k neodbornosti paní doktroky dojíždět do okresního města za novým obvodním lékařem. Jednání arogantní a spíše si člověk v ordinaci připadá jako u referentky v pobočce VZP, neboť paní Tučková nemá evidentně zájem o pacientovo zdraví, ale jen o to aby bylo vše řádně proplaceno dle tabulek pojišťoven. Minule mě léčila mezi dveřmi. Pokud se změní a uvolní místo pro pacienty u jiných lékařů, troufám si tvrdit, že tato ordinace bude sloužit jen jako podnikové zařízení vydávající potvrzení o zdravotní způsobilosti k výkonu povolání pro potřeby místního podniku.
karel.nekonecny
Velmi neochotná lékařka. Jsem velice nespokojen s jejím přístupem a arogantním jednáním. Paní doktorka by si již měla uvědomit, že není v armádě a také se tak podle toho chovat. Její nezájem o
pacienty odradí každého.