Specializace - zubní lékař - stomatolog,
pracuji v soukromé zubní ordinaci TopDent s r.o.
Drahonovského 880/1 Praha 17 - Řepy
Kvalifikace / vzdělání:
Národní lékařská univerzita M.Gorkeho (Ukrajina), Stomatologie 2008 - 2013.
Poskytují komplexní zubní ošetření se zaměřením na konzervační a endodontickou terapii a protetickou stomatologií. Mým cílem je nabídnout pacientům kvalitně a dostupnou péči ,bezbolestné ošetření a osobní přístup.
O mně
pracuji v soukromé zubní ordinaci TopDent s r.o.
Drahonovského 880/1 Praha 17 - Řepy
Kvalifikace / vzdělání:
Národní lékařská univerzita M.Gorkeho (Ukrajina), Stomatologie 2008 - 2013.
- Zubní lékař - stomatolog
Výběr vhodných pomůcek
Pískování zubů
Protetické konzultace
Nazory
Recenze pacientů jsou pro nás důležité. Specialisté nemají možnost zaplatit za odstranění nebo změnu recenze pacienta.
Další informace.
Další informace o názorech
П. Йорданова
Paní doktorku naprosto doporučuji! Je moc milá a vstřícná,hned jsem si ji oblíbila již od první návštěvy,jelikož se zubařů hodně bojím tak k paní doktorce cítím důvěru a vždy jsem byla s výsledky spokojená :)
Жанна
Chci moc poděkovat paní doktorce za skvělý přístup, první krát jsem se nebala návštěvy zubaře. Byla s ní velmi spokojená.
Lukáš
U paní doktorky jsem byl už několikrát a rád se k ní zase vrátím. Je pozitivní, starostlivá a milá. Zákrok nebolel. Neustále se ujišťovala o mých pocitech. Dala doporučení na další léčbu. 5*
Upravit nebo spravovat profilObjednejte se na ZnamyLekar.cz
Zubaři v okolí
Nejčastěji léčené nemoci