Depurace - odstranění pigmentací a plaku leštěním • Od 450 Kč

Děti • Od 350 Kč

První návštěva - instruktáž orální hygieny, výběr vhodných pomůcek ústní hygieny, fotodokumentace • Od 650 Kč +3 Více

RECALL - 1x z rok • Od 1 150 Kč

RECALL - 1x za 6 mesíců • Od 950 Kč

SCALING - odborné čistěni zubního kamene ručně • Od 950 Kč

Zobrazit ostatní profily dentálních hygenistů v okolí

Ostatní služby

Od 450 Kč

Od 350 Kč

Od 650 Kč

Od 1 150 Kč

Od 950 Kč

Od 950 Kč

Dentální hygiena s.r.o.

V roce 2002 jsem v Praze ukončila školu, obor dentální hygiena. Během studia jsem prošla praxí se zaměřením na parodontologii, stomatochirurgii a implantologii. Zkušenosti jsem sbírala na kurzech v Německu a Lichtenštejnsku, kde má tento obor delší tradici. Od roku 2002 se pravidelně účastním přednášek a praktických kurzů zaměřených na dentální hygienu a parodontologii v České republice a na Slovensku. Dentální hygiena je obor, který doplňuje stomatologický tým. Dentální hygiena se věnuje prevenci onemocnění dutiny ůstní, především prevenci vzniku zubního kazu, zánětu dásní a parodontitídy (paradentózy ). Tato péče je určená nejen pro dospělé, ale i pro děti. Proto se již 15 let věnuji intenzivně preventivním programům, zaměřeným na děti.

Trápi Vás krvácení dásní, pigmentace ( zabarvení zubú ), tvorba zubního kamene, zvýšena tvorba zubního kazu, odhalovaní zubních krčkú a jejich citlivosti? To všechno jsou dúvody proč navštívit ordinaci dentální hygienistky.

Umístění: Dentální hygiena s.r.o. Jiný

Jako studentka dentální hygieny velmi oceňuji práci paní Pavlíkové. Je velmi pečlivá, vzdělaná, zkušená a příjemná na pacienty. Vyzařuje z ní plno pozitivní energie a empatičnosti. Neznám lepší dentální hygienistku. Velmi si ji vážím.

I
Umístění: Dentální hygiena s.r.o.

Opravdový profesionál, s citlivým přístupem, který se kontinuálně vzdělává ve svém oboru. Vřele doporučuji. Krásný přístup i k dětským pacientům.

Před mnoha jsem trpěla obrovskými záněty dásní a jejich krvácením a měla jsem velké štěstí, že se mne ujala paní Veronika Pavlíková, jelikož mi mé zuby zachránila.
Dojíždím za ní z Moravy, a proto mohu ocenit i její vstřícnost v plánování mých návštěv. Navíc dokázala od problémů pomoci i celé mojí rodině, a napravila i nedostatky jiných zubařů, například po sundání fixních rovnátek.
Mohu jen doporučit.

Paní Pavlíkovou navštěvuji už několik let pravidelně dvakrát ročně a jsem přesvědčená, že je to skutečný odborník na svém místě a úžasný člověk. Je velmi pečlivá a svým zájmem mě stále mile překvapuje. Od mládí mám velké problémy s dásněmi, ale díky péči paní Pavlíkové a jejím radám v oblasti ústní hygieny se však můj stav výrazně zlepšil a já jenom lituji, že jsem ji nepoznala dřív. Z každé návštěvy odcházím nadšená a paní Pavlíkovou vřele doporučuji!

Odborník na slovo vzatý. Kdyby každý pracoval tak poctivě jako v této ordinaci bylo by lidem hned lépe. Doporučuji všem, kteří nechtějí mít trápení se zuby se rychle objednat.

Paní Pavlíkovou mi doporučila přítelkyně s tím, že se jedná o dentální hygienistku s nejdelší praxí v Liberci, jež dělá svou práci poctivě a pečlivě. Po dvou návštěvách v její ordinaci mohu slova přítelkyně potvrdit. Takto důkladně a přesto jemně mi dosud nikdo zubní kámen neodstranil. Velmi příjemné a profesionální jednání, doporučuji.

Nejvetsi znalkyne sve profese a jednoznacne nejlepsi dentalni hygienistka je p.Pavlikova. Pred nekolika lety jsem mela to stesti navstivit prave p.Pavlikovou, diky ktere jsem do detailu seznamena s peci ustni hygieny. Pani Pavlikova je velmi prijemna, VELICE zrucna a OHROMNE pecliva. Ja i muj manzel z Australie si velmi vazime prilezitosti byti p.Pavlikove pacienty. Za peclivym osetrenim ustnich partii cestujeme pres cely svet.

Veronika Pavlíková je opravdovou znalkyní ve svém oboru. Získala si mě svým lidským přístupem, pečlivostí, zručností a také příjemným pracovním postředím. Díky její pravidelné péči jsem stále motivována k dokonalé ústní hygieně, a tak nevím, co je kaz, už 3 roky.
Za sebe mohu jen doporučit!

super super super
dona

Doporučuji! Paní V.Schnapková je výborná dentální hygienistka. Jezdím za ní již osmým rokem z Prahy do Liberce, zachránila mi zuby.