1.návštěva dentální hygieny u této hygienistky (1300 Kč)
Opakovaná návštěva bez Airflow • 950 Kč
Dentální hygiena děti do 14 let • 700 Kč +1 Více
Opakovaná návštěva s Airflow (1100 Kč)
Zobrazit ostatní profily dentálních hygenistů v okolíSlužby a ceník služeb
Nejčastěji hledané služby
1.návštěva dentální hygieny u této hygienistky (1300 Kč)
Šťastné Zoubky
Opakovaná návštěva bez Airflow
950 Kč
Ostatní služby
Dentální hygiena děti do 14 let
700 Kč
Šťastné Zoubky
Opakovaná návštěva s Airflow (1100 Kč)
Šťastné Zoubky
Má práce mě baví a vždy se snažím, aby byla precizně odvedená s viditelnými výsledky. Věnuji se pacientům všech věkových kategorií a vždy se snažím ke každému pacientovi přistupovat individuálně. Mou zásadou je, že dentální hygiena není jenom o estetice, ale hlavně o zdraví, jelikož jedině čisté zuby jsou zdravé zuby.
LB
Velmi profesionalni a mily pristup. Mohu vrele doporucit. Osetreni probiha citlive a laskyplne. Diky
Lucie
Velmi příjemná návštěva. Empatický přistup. Bonus - hudba na Vaše přání jako překvapení velmi doporučuji
P.L.
Velmi dobrá profesionálka, velmi příjemná, všechno skvělé! Tak doporucuji urcite: Veronika Nováková (Šulcová) DiS.
KL
S paní Novákovou jsem byla velmi spokojena, oceňuji zejména pečlivost s jakou provádí svou práci. Také je velmi sympatická a milá, což se u této profese cení, určitě doporučuji.
N. Echtnerová
Profesionální a brzbolestné ošetrení. Vřelý a velmi milý přístup. Skvělá lokalita a příjemné prostory ordinace. Jinam už nejdu, o moje zuby je dobře postaráno :)
O.Z.
Nejlepší hygienistka kterou jsem za cely život potkala . Pečlivě děla svoji práci, všechno detailně vysvětli a jako bonus vám pustí i vaši oblíbenou hudbu ! Je naprosto skvělá ! Doporucuju !
Marie T
Příjemné prostředí, příjemná a profesionální dentální hygienistka. Dodržen přesný čas návštěvy. Nemám žádné výhrady.
Honza
Po opakovaných návštěvách mohu jen doporučit. Pani Nováková odvedla profesionální práci a všechny mé dotazy ochotně zodpověděla.
Jana
Úžasný přístup a profesionalita. Mohu jen doporučit , ošetření bylo dokonce příjemně. Celkově moc děkuji za přístup.
MD
Velmi milá, komunikativní, šla jsem hned na řadu, vše v pořádku. Určitě se objednám znovu a doporučuji.
Dentální hygenisti s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Dentální hygenisti s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze