- Zubní lékař - stomatolog
Zobrazit ostatní profily zubařů v okolíSoukromý pacient (bez pojištění)
Hledejte v názorech
Karolina
Diky bohu , ze jsem se dostala do jejich rukou . Kez by takových lékařů bylo více . Profesionální přístup a kvalita práce jsou pro ni na prvním miste . Moc mi pomohla a jsem ji vděčna …
Kateřina
U paní doktorky Kopečné jsem absolvovala několik návštěv.
Paní doktorka je vždy usměvavá, milá a empatická, snaží se vždy vyjít vstříc.
Podrobně vysvětlí problém a způsob léčby, na fotografii ukáže výsledek před a po zákroku.
Každý zákrok byl naprosto bezbolestný a bez dalších následných bolestí či problémů, např. i po čistění kanálků.
Nikdy jsem se nesetkala s tak precizní a krásně odvedenou prací jako u paní doktorky.
I přes zanedbanou péči u mého předešlého zubaře, mám jenom díky paní doktorce zase krásné a zdravé zuby, prostě TOP.
Moc jí děkuji.
Miluše Holeňová
S péčí paní doktorky jsem moc spokojená. Dokáže poradit, podpořit klienta. Její práce je perfektní a hlavně...paní doktorka je opravdu pečlivá. Nalezla jsem u ní pochopení a odbornou radu.
Zita
Paní Veronika Kopečná disponuje nejenom velkou erudicí i empatií. Je to první zubařka, ke které se vlastně těším. Vím totiž, že se mohu naprosto spolehnout na její odbornost, pečlivost a správnou volbu léčby. Bonusem je její přirozená vlídnost a šarm, které v ordinaci také hrají svou (pozitivní) roli.
Jakub Dubský
K pí. dr. Kopečné jsem nastoupil na celkovou rekonstrukci chrupu. Díky jejímu skvělému přístupu a profesionální péči byla každá návštěva potěšením.
Pokud máte špatné zkušenosti se stomatology, věřte, že pí. dr. Kopečná tyto obavy odbourá, a to hned při první Vaší návštěvě.
Zároveň Vám vytvoří kompletní léčebný plán, vše dopodrobna vysvětlí a poradí co je v danou chvíli nejnutnější, i s ohledem na Vaše finanční možnosti.
Jsem nesmírně rád, že jsem dostal doporučení a mohl se stát jejím pacientem. Za dosavadní péčí pí. dr. Kopečné velice děkuji!
Natalia K
S peci pani doktorky jsem byla velice spokojena: je pecliva a pozorna. Ma zkusenost je maximalne kladna a mohu jenom doporucit!
Štěpán
Rád bych vyjádřil obrovskou spokojenost s péčí paní doktorky Kopečné. Mám dědičně problematické zuby – 3 implantáty, 6 korunek – a většina mých předchozích zubařů řešila jen akutní problémy. Paní doktorka Kopečná však přistupuje k mé situaci komplexně a profesionálně. Připravila dlouhodobý plán, jak mé zuby efektivně a zároveň finančně rozumně řešit. Díky jejímu přístupu poprvé cítím, že je o mé zuby skutečně postaráno. Jsem rád, že jsem věnoval 5 let hledání a stal se jejím pacientem. Její péče si zaslouží více než 5 hvězdiček – dal bych jí 7, jako v Dubaji pro nejlepší hotely! Paní doktorko, děkuji za vše, co pro mě děláte. Jsem šťastný, že jsem ve Vaší péči, a vřele Vás doporučuji všem, kdo hledají nejen skvělého zubaře, ale i člověka, který svou práci dělá srdcem.
Michal Hynek
Vynikající lékař, skvělý člověk.
Tak má vypadat profesionál.
Michal
Perfektní a detailní informace o způsobu zákroku a citlivý přístup.
Šárka
Paní doktorka Veronika Kopečná je skvělá! mohu jen vřele doporučit. Od první návštěvy jsem se cítila v dobrých rukou – je velmi profesionální, pečlivá a ohleduplná. Vše mi podrobně vysvětlila, poradila a cítila jsem se velmi komfortně. Její přístup je navíc velmi lidský a empatický.