Vždy mne zajímalo a fascinovalo dobrodružství sebeobjevování, pomoc a péče o sebe, a spolu s mým profesním rozvojem pomoc druhým. Dobrá zkušenost s pomoci druhým v rámci různých zaměstání, kde jsem pracovala jako psychoterapeut, nebo vedoucí psychoterapeutických služeb, mne přivedly k tomu nabízet pomoc v rámci soukromé praxe. Ta nabízí velkou diskrétnost, možnost nezabývat se tolik diagnózami, ale více se otevřít práci v přítomném okamžiku, kreativitě, hravosti a vnitřní moudrosti klienta při zpracovávání těžkostí, či při osobnostním růstu.
Absolvovala jsem čtyřletý výcvik v satiterapii (mindfulness psychoterapy), což je terapeutický přístup, který integruje principy buddhistické psychologie do vědecky orientované západní psychoterapie. Dále výcvik (200h) v systemické supervizi a koučování. 5 letý výcvik v Integrativní na tělo orientované psychoterapii (www.capzt.cz), akreditovaný i pro oblast zdravotnictví. A také výcvik zaměřený na změněné stavy vědomí a pomoc lidem ve spirituální, či psychospirituální krizi.

Mgr. Veronika Klempová
Dvořákova 13, Brno-střed, Brno

Přijímám: dospělí

Krizová intervence • Od 700 Kč

Partnerská psychoterapie • 800 Kč

Psychoterapie • Od 700 Kč

Zobrazit ostatní profily psychologů v okolí

Krizová intervence

Od 700 Kč

Jak fungují ceny?

Z
Umístění: Mgr. Veronika Klempová psychoterapie

S pani Veronikou jsem se vidala rok. Za ktery mi pomohla udelat neuveritelny posun a diky ni umim reflaktovat vlastni pocity a ve spouste situacich si pomoct sama.

Umístění: Mgr. Veronika Klempová psychoterapie

Veroniku mi doporučila kamarádka v době, kdy jsem řešila rozchod s partnerem. Tehdy jsem cítila, že se chci posunout,
a už jsem nevěděla kudy dál sama.

Hledala jsem cestu a manuál na sebe a během terapie se mi dostalo pochopení, nacítění, podpory, bezpečí, svobodného
prostoru i zrcadlení, abych si tu cestu i ten manuál mohla začít tvořit. :)

V prostředí citlivého profesionálního napojení, podpory a bezpečí jsem se odvážila následovat řetízky symbolů
vedoucích hluboko do mé vlastní tmy, abych uviděla, ojbevila, pochopila, od-pustila, procítila a prožila to, co tam
zrovna bylo. Citlivě pobídnuto v tomto pevném bezpečném prostoru mé tělo vyjevovalo svá trápení a já je mohla poléčit, mysl uslyšela svá přesvědčení a já je mohla změnit a představivost získala svobodu tvořit a vlastní sílu podpořit.
A výsledek?
Jako když přidáte do těsta dost mouky, takže už si bochník sám udrží tvar. Ví, kde má střed a jaký je, ví, kde má kůrku
a k čemu je, ví, že má těžiště a že se k němu dá vrátit.

U Veroniky mi zejména vyhovovala na míru volená paleta přístupů (povídání, imaginace, práce s tělem, práce s dechem) a pozorné rozvíjení vznikající linky.

Děkuji a doporučuji!

Taky vám, kdo nevíte a/nebo máte obavy. Můžete je zkusit přetvořit ve vlastní navigaci, jako jsem se to učila já.

Umístění: Mgr. Veronika Klempová psychoterapie

Veronika mi velmi pomohla v situaci, kdy jsem měla těžší životní období. Sešlo se mi úmrtí blízkého člověka, rozchod s přítelem a vyhoření v práci. Díky vzájemné komunikaci a spolupráci s ní se mi podařilo z tohoto nešťastného období vyjít a nabrat síly pro splnění svého snu.

Na terapii jsem nalezla své skryté strachy a potlačované emoce. Pracovali jsme především na sebelásce a vztazích z minulosti, které mě v tu dobu ovlivňovaly. Veronika se na mě vždy dobře nacítila a dokázala přinést důležité vhledy. Na základě, kterých jsem došla k uvědomění a posunula se dál. Během terapie jsme se často zaměřovaly na práci s tělem a dechem. To mi pomohlo dojít k hlubšímu pochopení a nacítění se na sama sebe.

Veronika je velmi ochotná, milá, vstřícná, empatická terapeutka. Poskytla mi bezpečný prostor, kde jsem vždy mohla být sama sebou a lépe se pochopit. Spolupráci s ní mohu jedině doporučit.

Umístění: Mgr. Veronika Klempová

Pracuji s Veronikou asi čtyři roky. Za tu dobu mi pomohla zejména překonávat záchvaty úzkosti a paniky, vnímat propojení emocí s jejich tělesnými projevy a pracovat s nimi.
Na jejím způsobu práce se mi líbí zejména správná kombinace podpory a pochopení s určitou dávkou zdravé racionality a prostoru pro šetrné (a velmi prospěšné) uvědomění si vlastních chyb či nedostatků. Během sezení se Veronika nebojí vyjádřit i svůj dojem či názor a dát zpětnou vazbu, což je pro mě velmi cenné.
Během života jsem pracovala s více terapeuty, přístup Veroniky ale považuji za pro mě nejpřínosnější a nejvíce mě posunul vpřed.

Umístění: Mgr. Veronika Klempová Bodypsychoterapie

Veronika je vynikající terapeutka. Empatická a při sezeních zcela soustředěná na klienta. Dokáže vytvořit natolik bezpečné prostředí, že je snadné se ponořit do kontaktu se sebou a svým tělem a zároveň, když je proces silný a objeví se nepříjemné emoce, funguje jako kotva a podpora. Protože klienta plně vnímá, dokáže ho upozornit i na to, čeho si sám není vědom a poskytnout mu tak cennou zpětnou vazbu.
Veroniku jsem vyhledala, protože jsem se chtěla naučit pracovat s emocemi, tělem a řešit tak svoje psychosomatické obtíže. Díky ní jsem se naučila víc si naslouchat a jsem méně odpojená od svého těla, což se navenek promítá jako větší odvaha k životu a schopnost lépe vyjadřovat svá přání a potřeby.
Práci s Veronikou rozhodně doporučuji!

Umístění: Mgr. Veronika Klempová psychoterapie

Během terapie jsem se cítila přijímaná taková jaká jsem a zároveň jsem dostávala trefnou zpětnou vazbu. Kombinace povídání a práce s tělem mi pomohla se v sobě lépe vyznat a neztratit se v bludišti svých "mělbychů" a myšlenek. I po třech letech od ukončení terapie je pro mě stále inspirativní, to jak paní terapeutka vedla a zvědomovala probíhající terapeutický proces. Moc mi to pomohlo. Děkuju. EB

C
Umístění: Mgr. Veronika Klempová seberozvoj

Hledala jsem pred par lety psychoterapeuta, ktery mi pomuze se seberozvojem ve slozite zivotni situaci, a navic ktery ma zazemi i s praci s telem v ramci vnimani sama sebe. Za tu dobu, co chodim na konzultaci jsem pozorovala velmi kladny osobni rozvoj. Muzu doporucit!

Umístění: Mgr. Veronika Klempová psychologické konzultace

K Veronice jsem střídavě docházela asi dva roky. Měla jsem za sebou špatnou zkušenost s psychologickou péčí v pubertě a trochu jsem si myslela, že to už lepší nebude. Veronika mi ale pomohla nejen překonat tohle nešťastné období, ale hlavně překonat samu sebe a pustit se do věcí, které mě dosud děsily. Jsem jí za to velmi vděčná. Později byla Veronika vždy k dispozici, když jsem chtěla něco jen tak zkonzultovat, něco si ujasnit nebo se jen vypovídat. Je velmi milá a otevřená tomu s čím přijde klient. Nikdy mi nic nepodsouvala, snažila se maximálně pochopit můj úhel pohledu a navést mě tak, abych byla šťastná a pochopila, jak si sama mohu pomoci. Jsem jí za to vděčná a určitě jí doporučuju.