Jmenuji se Veronika Jarolímová. Jsem vystudovaná zdravotní sestra. V roce 2008 jsem ukončila maturitní zkouškou studium na Střední zdravotnické škole v Děčíně. Poté jsem pokračovala ve studiu v oboru fyzioterapie. Za pár let jsem si udělala rekvalifikační kurz na sportovní masáže v Dexter Academy. Dále jsem se vzdělávala v zahraničí. Nejprve ve Španělsku, poté v Itálii v iThrust Academy a nakonec na akademii na Slovensku. Pořád se dále vzdělávám v oboru rehabilitace, osteopatie a chiropraxe, aby jste dostali tu nejlepší péči.

Vždycky jsem chtěla pomáhat lidem a pracovat ve zdravotnictví. Postupem času jsem se dostala až k nápravě pohybového aparátu. Líbí se mi rozmanitost tohoto oboru. Nemusí se vždy jednat o řešení problémů spojených s bolestí svalů, ale naopak masáže mohou působit jako prevence a uvolnění nejen svalové, ale i duševní. Nyní naše ordinace poskytují kompletní péči od rehabilitace, fyzioterapie, chiropraxi přes masáže až ke cvičení.

Bezpečnostní opatření v této ordinaci

Zobrazit

Přijímám: dospělí, děti jakéhokoliv věku

Zobrazit ostatní profily fyzioterapeutů v okolí

Názory pacientů se rychle objeví

Napište svůj první názor

Už jste navštívili Bc. Veronika Jarolímová? Podělte se o svůj názor. Ostatní pacienti budou vděční za pomoc při výběru nejlepšího specialisty.

Přidejte svůj názor