Nezávazná konzultace ohledně zakázky (zdarma, 30 min) • 1 Kč
Zobrazit ostatní profily dětských psychologů v okolíSlužby a ceník služeb
Nejčastěji hledané služby
Nezávazná konzultace ohledně zakázky (zdarma, 30 min)
Sukova 49/4, Brno
1 Kč
Theraplay.cz
Ostatní služby
Psychologické konzultace
Sukova 49/4, Brno
Theraplay.cz
Helena B.
Skvělá psycholožka, výborná diagnostička PAS, profesionální a přitom velmi lidský přístup. Super komunikace, rádi budeme pokračovat ve spolupráci.
AMG
Paní magistru Gondžovou jsem oslovila na doporučení. Důvodem bylo podezření na PAS u dcery. Byl sestaven jasný plán, samostatné sezení s dcerou bylo bez problému a na závěr byla vypracována podrobná zpráva. Naše spolupráce pokračuje i nadále. Mohu tedy jedině doporučit.
Andrea Kopáčková
S dcerou jsem poprvé dorazili na diagnostiku vloni v létě na doporučení. Diagnózu dcery jsem znala, ale zprava z dětské byla velmi krátká a strohá. V den vyšetření dcera nespolupracovala, rostl ji zub a přijeli jsme pozdě - po asi necelé půl hodině opravdu trpělivé snaze o vyšetření, nám paní Gondžová nabídla bezplatně nový termín za 14dni.
Další vyšetření proběhlo bez problémů. Součástí diagnostiky byli i telefonické konzultace před vyšetřením a po vyšetření. Výsledná zpráva byla několikastránková esej, která do detailů popisuje jednotlivé příznaky naší dcery, kterou mi následně při osobní konzultaci ještě paní psycholožka dopodrobna vysvětlila.
Paní Gondžová dokáže i rozeznat holčičí formu PAS, která u nás ještě není tak známá a ne každý odborník ji umí aplikovat a rozeznat, take dříve prý pracovala i v dětské nemocnici právě na pracovišti výzkumu PAS.
Práce paní Gondžove si velmi vážím a děkuji ji za její úžasný a trpělivý přístup k dětem!
Dodnes docházíme na další diagnostiky.
Burianová
Naše zkušenost s paní Mgr. Gondžovou naprosto předčila očekávání. Se synem s PAS docházíme již 3. rokem, vždy jsme se dočkali nejen velice profesionálního, ale také nečekaně lidského a chápavého přístupu. Odcházeli jsme s konkrétními doporučeními, kam se můžeme obrátit o pomoc nebo jak řešit složitější situace na denní bázi. Každé schůzce bylo věnováno dostatek času a osobního přístupu. Syn získal k Mgr. Gondžové důvěru a na schůzky se těší, to se nám dosud v jiných obdobných situacích nepodařilo.
Miličková
Velmi doporučuji paní Mgr. Veroniku Gondžovou z Theraplay. Dočkáte se lidského přístupu, důkladného vyšetření, obsáhlou a precizně zpracovanou zprávu, odpovědi na všechny otázky, doporučení, pomoc, nadstandardní služby. Paní Mgr.Gondžová je úžasná, empatická psycholožka, která dělá pro své pacienty první poslední. Mockrát děkujeme za pomoc.
Lenka K.
U paní Gondžové jsem byla se synem kvůli podezření na dětský autismus. Z vyšetření jsem měla obavu, ale díky přístupu paní Gondžové to bylo moc fajn. Syn si asi nevšiml, že je vyšetřován. :-) V ordinaci je spousta hraček. Paní Gondžová se k nám chovala moc pěkně. Velmi oceňuji, že zprávu vyhotovila dříve, než jak bylo původně smluveno. (Tlačil nás čas přihlášek do školek.) Zpráva, kterou jsme dostali, byla velmi podrobná. Naše dětská doktorka ji vychvalovala do nebes. Se zprávou byla spokojená i dětská psychiatrička. Vyšetření v Theraplay velmi doporučuji.
Pavlína
Paní Gondžová nám poskytla komplexní rozbor synova chování a poradila, jak dále se synem pracovat. Navíc je velmi empatická jak k rodiči, tak k dítěti. Pokud by se v budoucnu objevily nějaké další obtíže, určitě se znovu na paní Gondžovou obrátíme.
Lenka S.
Paní psycholožku doporučuji kde můžu. Se synem jsme navštívili různé odborníky s podezřením na PAS a teprve v Theraplay se nám dostalo přesné diagnózy včetně precizně vypracované zprávy z psychologického vyšetření. Paní Gondžová je skutečně odborník, kterých je pomálu. Navíc je to velice příjemná a pečlivá paní a syn byl také nadšený. Moc nám pomohla a já za to děkuji. Doporučuji.
R.K.
Vše proběhlo tak, jak jsme si představovali. Čekací doba nebyla příliš dlouhá, při termínech vyšla paní psycholožka ve všem vstříc a nabízela více možností. Byla velmi empatická, podpořila nás k budoucímu postupu, ale nezastrašovala. Výslednou zprávu dodala velmi rychle. Můžeme jen doporučit.
Tomáš Marek
Naprostá spokojenost! Pečlivý, empatický a důkladný a profesionální přístup. Od prvotní schůze, přes pečlivě stanovenou diagnózu až po závěrečné doporučení. Děkujeme :)
Odpovědi
1 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobrý den, můj syn ve čtyřech letech stále nemluví-omezí se na zvuky či pouhé slabiky, nenavazuje socialni kontakty a minimálně si hraje. Byli jsme u foniatra, logopeda, ORL, ale nikdo nám nedokázal pomocí. Co byste doporučoval? Jak mu pomoci? Dekuji Martin
Hezký den, shodně s kolegyní bych doporučila navštívit klinického psychologa nebo dětského psychiatra. Projevy, které popisujete, by mohly být způsobeny poruchou autistického spektra nebo jinou neurovývojovou poruchou. Zcela jistě je na místě podstoupit se synkem komplexní psychologické vyšetření.
Přeji hodně sil,
Veronika Gondžová