Zobrazit ostatní profily dentálních hygenistů v okolíSlužby a ceník služeb
Nejčastěji hledané služby
Opakovaná návštěva bez Airflow
Českobratrská 7, Ostrava
Velká Ortodoncie
Empatie je klíčovým prvkem mé práce. Každému pacientovi věnuji individuální pozornost a snažím se, aby se při ošetření cítili pohodlně, bezpečně a abych jim poskytla co nejlepší péči.
S nejmodernějším přístrojem Air-Flow Prophylaxis Master zajišťuji, že ošetření je nejen účinné, ale také bezbolestné. U nás v ordinaci nabízíme i bělení zubů, aby pacienti mohli mít nejen zdravé, ale i krásné zářivé úsměvy.
D.P.V
Návštěva dentální hygieny u paní Freml pro mne byla velice příjemnou zkušeností. Jelikož mé předchozí návštěvy u tzv. zubařů a ordinací s dentální hygienou nebyly "nejšťastnější" a jejich přístup a kvalita péče se vzdalovala od mé představy, byl jsem skeptický i během mé první návštěvy zde v ordinaci. Avšak díky perfektnímu přístupu paní Freml jsem znovu začal mít tyto prohlídky v oblibě. Kvalita ošetření a čistění mne opravdu ohromila. Po celou dobu jsem necítil bolest, či nekomfort. Jde vidět, že paní hygienistka je člověk na správném místě, její práce ji baví a klid a profesionalita při ošetření je opravdu znatelná. Rád bych vyzvedl její zájem o pacienta. Její znalost oboru je značná a to jsem pochopil zejména v situaci, kdy mi paní Freml poradila, jaké kroky bych měl podniknout dále, nejen při mé vlastní péči o zuby, ale i u zubaře. Dokonale se vžila do mé situace a poprvé jsem viděl, že komunikace nemusí probíhat v arogantní či povýšeném tónu, jak pro mne již bylo zvykem. Děkuji!
I.T.
Dobrý den.
Poprvé jsem na zubní hygieně byla v ordinaci u paní Veroniky a byla jsem nervózní, protože jsem nevěděla co mě čeká, ale mé obavy byly zbytečné. Paní Veronika je velký profesionál, přivítala mě v úsměvem na tváři a to se člověk hned cítí příjemněji. Hygiena byla příjemná-bez bolesti,nakonec mi vše vysvětlila a odcházela jsem spokojená s dalším termínem v kalendáři.
Těším se na další návštěvu.
A.L.
vždy jsem ohromena výsledky dentální hygieny u paní Veroniky Freml. Jedná-li se o čištění nebo bělení, výsledek je vždy perfektní a doprovázen velmi příjemným a profesionálním jednáním. Doporučila bych každému, kdo se rozmýšlí nad návštěvou dentální hygieny.
Moc se těším na další návštěvu:)
S.V.
Paní Freml kromě toho, že je krásná, tak je moc milá. Hygiena od ní je příjemná, nebolí, jak u ostatních hygienistek. Vše mému synovi s trpělivosti vysvětlila, při mé hygieně jsem usinala. Vřele doporučuji všem pacientům.