FARMED s.r.o. - ordinace kožní a pohlavní
Zenklova 39/1545, Praha 15, Praha

Zobrazit ostatní profily dermatologů v okolí

Ambulance pro hojení ran. Vyšetření znamének digitálním dermatoskopem zdarma. Online konzultace, posílání e-receptů.
Doporučení není nutné.

E
Umístění: FARMED s.r.o. - ordinace kožní a pohlavní Jiný

Byl jsem u paní doktorky dvakrát a její péče mi doslova umožnila vrátit se k sportu. V obou případech jsem měl podrážděnou a svědivou pokožku a nemohl jsem spát ani chodit. Je moc příjemná a profesionální.

Umístění: FARMED s.r.o. - ordinace kožní a pohlavní Jiný

Pani doktorka je veľmi milá, ľudská a profesionálna, odpovie vám na všetky otázky a nemáte pocit, že sa ponáhľa, pretože jej v ordinácii sedí ďalších 20 ľudí objednaných na jednu hodinu. Práve naopak, u pani doktorky sa takmer vôbec nečaká a keď tak len minimálne. Sestrička je tiež veľmi milá. Odporúčam kade chodím. Pomohla mi vyriešiť problém, s ktorým som sa neúspešne liečila u iného dermatológa.

Umístění: FARMED s.r.o. - ordinace kožní a pohlavní Jiný

Paní doktorka je skvělá s lidským a odborným přístupem k pacientovi, jsem rád, že jsem v její péči. Podrobně vyslechne problém a určí k tomu dané léčivo. Dík patří i její sestřičce, kde okamžitě objedná a dostane se na každého pacienta, velká spokojenost. R.Š.

Umístění: FARMED s.r.o. - ordinace kožní a pohlavní Jiný

Paní doktorka je empatická, vstřícná, ohleduplná a vysoce kvalifikovaná lékařka. Za ta léta, co k ní chodí (jakož i celá rodina) si ji nemohu vynachválit. Pracuje systematicky a snaží se vždy najít nejlepší řešení pro pacienta.

Umístění: FARMED s.r.o. - ordinace kožní a pohlavní Jiný

Paní doktorku navštěvuju už druhým rokem a nemohu si ji vynachválit. V minulosti jsem navštívila mnoho kožních lékařů a vždy jsem se setkala s přístupem, že všechno vyřeší mastička (což v mém případě celý problém opravdu neřeší). Paní doktorka naopak hledá souvislosti a zaměřuje se i na příčiny problémů. Oceňuji i její velmi lidský přístup a ochotu pomoci. Když jsem měla loni v zimě akutní obtíže s atopickým ekzémem, paní doktorka mě hned další den bez váhání přijala mezi pacienty (a to dokonce vícekrát). Během doby, co k paní doktorce chodím, jsem ji doporučila několika přátelům, kteří řeší nějaký kožní problém a vždy jsem se setkala s velmi pozitivní zpětnou vazbou.

Umístění: FARMED s.r.o. - ordinace kožní a pohlavní Jiný

Paní doktorka je velmi milá a ochotna pomoci. Díky její peci je syn opet bez kožních potíží na nohách!

I
Umístění: FARMED s.r.o. - ordinace kožní a pohlavní Jiný

Oceňuji ochotu a vlídnost, s jakou paní doktorka i sestřička komunikují s pacientem. Potřebovala jsem rychlou pomoc pro moji 91 letou maminku a žádný kožní specialista nebyl ochoten maminku bez objednání vyšetřit. Na
doporučení dcery, jsem kontaktovala tuto ordinaci a během půl hodiny volala sestřička, že můžeme přijít v podstatě hned. Vyšetření i ošetření na úrovni, antibiotika, masti i obvazový matriál předepsán. Děkuji.

Umístění: FARMED s.r.o. - ordinace kožní a pohlavní Jiný

Mohu vřele doporučit, velmi profesionální přístup i erudice v oboru, je prostě skvělá. Jsem rád, že mám kde řešit své kožní problémy.

Umístění: FARMED s.r.o. - ordinace kožní a pohlavní kontrola pih a odtranění pih a další

Absolutní spokojenost !!! Velmi vstřícný a profesionální přístup jak paní doktorky, tak i sestřičky. Velká spokojenost !!!

N
Umístění: FARMED s.r.o. - ordinace kožní a pohlavní

U paní doktorky jsem byla také s malým dítětem a mám naopak velice dobrou zkušenost. Šli jsme na řadu v čase objednání, paní doktorka i sestřička byly velice příjemné, v klidu vyslechly důvod proč přicházíme (u jiných lékařů má člověk pocit, že na sdělení problému má maximálně 10 vteřin...). Vyšetření a doporučenou léčbu volila paní doktorka citlivě s ohledem na nižší věk dítěte. Tedy jsem po delší době zažila návštěvu lékaře, která byla bez stresu, chvatu, s příjemným přístupem a odpovídající kvalitou.