Mgr.
Terapeut
Praha 1 adresa
Číslo licence : 61813705
5 názorZkušenosti
Vyrostla jsem v Praze. Více než 20 let jsem strávila v zahraničí (USA a Kanada), kde jsem studovala a pracovala. Od roku 2003 působím jako konzultantka v oblasti řízení změn a rozvoje lidí a týmů ve firmách.
Absolvovala jsem:
- Čtyřletý výcvik v transformační systemické terapii Virginie Satirové (Model růstu) akreditovaný MZ a MŠMT
- Výcvik mediátorů u AMČR (Asociace mediátorů České republiky) akreditovaný MŠMT
- Pokročilý výcvik koučů založený na modelu nenásilné komunikace Marshalla Rosenberga (NVC)
- Výcvik v nenásilné komunikaci Marshalla Rosenberga (NVC) vedený jeho žákem Jaredem Finkelsteinem
- Výcvik koučů "Integral Growth Coaching" založený na přístupu Miltona Ericksona, Johna Whitmora a dalších
- Čtyřleté magisterské studium teologie - Harvard University, Cambridge, MA, USA
- Čtyřleté bakalářské studium politologie a ekonomie - Georgetown University, Washington, DC, USA
- Stáže: Anima-terapie/klinika adiktologie VFN - členka reflexního týmu při párových a rodinných terapiích, Brigham and Women's Hospital, Boston, MA, USA a Grand River Hospital, Kitchener, ON, Canada - spirituální podpora pro pacienty a pozůstalé
Konzultace online • Od 1 000 Kč
Psychologické poradenství • Od 1 000 Kč
Psychologické poradenství • Od 1 000 Kč +14 Více
Coaching • Od 1 000 Kč
Individuální psychoterapie • Od 1 000 Kč
Individuální psychoterapie • Od 1 000 Kč
VíceChybí vám nějaké informace na profilu tohoto specialisty?
Zobrazit ostatní profily psychoterapeutů v okolíSoukromý pacient (bez pojištění)
*******************************
*** *** **** Některé informace se nezobrazují kvůli ochraně osobních údajů. Uvidíte je po objednání konzultaci.
Připravte se 10 minut před konzultací. Ujistěte se, že je váš telefon nebo počítač nabitý. Pro video konzultaci zkontrolujte připojení k internetu a nastavení mikrofonu a kamery. Můžete také připravit svou lékařskou dokumentaci (např. výsledky vyšetření).
I came across Veronica by chance. I tried several therapists before her and none of them seemed willing to really listen and help me. I couldn't find a good therapist for almost a year and felt like I was just wasting my time and money. My boyfriend's therapist suggested Veronika and I am more than happy with her help and guidance. Veronika is very kind and patient and gives detailed feedback on the problem. She is very knowledgeable in the field of psychology, neurology, substance abuse and overall health. She would listen carefully, respond thoroughly and teach you techniques to overcome anxiety, trauma, etc. When someone loves their job, it really makes a big difference - you can tell she enjoys what she does.
Natálie Pechrová
Osud to tak chtěl a já jsem nesmírně vděčná, že jsem se dostala právě k paní Veronice. Těžko bych hledala empatičtější, příjemnější a hlavně schopnější terapeutku, která by během krátké doby dokázala v člověku vzbudit důvěru a otevřít témata, o kterých jsem ani nevěděla, že jsou potřeba otevřít a na kterých spolu úspěšně pracujeme. Sezení jsou naprosto přirozená a i přes těžkosti, kterými spolu procházíme, jsem po terapii vždy uvolněná. Děkuji.
Michal
Jsem paní Cvečkové vděčný za dlouhodobou pomoc se zvládáním rodinné krize a s osobnostním rozvojem. Efektivně jsme pracovali s různými typy psychoterapie podle aktuální potřeby. Kromě klasické individuální terapie jsou možné i online schůzky. Když bylo třeba, dostal jsem literaturu na samostudium mezi schůzkami. Paní Cvečková se vždy chovala mile a profesionálně tak, abychom vytvořili bezpečné prostředí. Vřele psychoterapii, kterou nabízí, doporučuji.
Luděk
Výběr terapeuta probíhá často tak trochu „na slepo“. A já jsem nesmírně rád, že jsem při této volbě narazil na Veroniku. Pomohla mi vyrovnat se s dosud nejobtížnější situací v mém životě, zároveň jsme zapracovali na tom, abych se stal vyrovnanějším a snad i trochu lepším člověkem. Veronika podle mě vyniká empatií a dovede v mnoha ohledech příjemně překvapit, má širokou zásobu technik, různých cvičení i témat. Nikdy jsem si nedovedl představit, že se budu při terapii cítit tak příjemně, a že se dovedu o věcech bavit tak otevřeně, ale s Veronikou to šlo úplně samozřejmě. Terapie u ní mi opravdu pomohla.
Eva Praha
Mgr. Cvečková je velmi profesionální s velkou mírou zkušeností. Má vstřícný a chápavý přístup s velkým porozuměním. Dlouhodobě jsem spokojená, i když na sobě musím hodně pracovat, což mnohdy není vůbec jednoduché. Avšak vzhledem k jejímu laskavému přístupu je moje cesta změny k lepšímu pro mě mnohem snadnější a rychlejší. Moc ráda se k ní vracím.
Psychoterapeuti s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Psychoterapeuti s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze