Zobrazit ostatní profily psychiatrů v okolíCeník
K.O.
Souhlasim s S.
Dovolat se do ordinace je naprosto nemožné. Dovolala jsem se az po 4 mesicich, samozřejmě jsem byla uz bez prasku. Sestra mi na to jen odpověděla,, to nevadi,, samozřejmě ze to vadi kdyz se prasky prestanou ze dne na den brat.
Doktorka, dělá ze Vás poslouchá, ale přitom brouzda po internetu a to jsem tam byla rano. Takže asi nezajem.
A naposledy kdyz jsem volala sestre ze prasky jsou nedostupne,tak mi odpověděla at mi daji v lekarne neco jiného.
Za mě nedoporučuji.
Dr je poměrně fajn, milá, snaží se... Pokud zrovna nebrouzdá po článcích na Novinkách (dobře, byla jsme odpoledne, po celém dni poslouchání stěžování si pacientů... ale stejně) nebo se VŮBEC DOVOLÁTE DO ORDINACE. To je katastrofa, ta komunikace. Již půl roku se tam nemůžu dovolat. Dopoledne, odpoledne, od pondělí do pátku, nikdy. Vždy tel jen zvoní a nic. To je pak fakt super, když něco potřebujete... Takže za mě spíš sáhněte jinam.
Georg
Vážená paní MUDr Cardová je opravdu profesionální psychiatrička na svém místě.
Avšak pokud paní MUDr Cardové budete jako pacient vyhovovat.
Tím chci napsat že pokud pacient mlčí a jen ze sebe dělá poslušnou ovci tohoto systému.
Od loňského roku jsem začal pomáhat jedné ženě a poukázal oprávněně na chybu lékaře a to se mi vymstilo.
Tak zde jen poukazují že každá mince má rub i líc.
Pacienti nedejte se.
Lékař není pánbůh, jsou lékaři a lékaři !!!
VK
K paní doktorce docházím přes 20 let. Nemůžu řict než: super, bomba, úžas.
Moc ji děkuji za její profesionalní, ale zároveň velmi lidský přístup.
T.H.
Paní doktorka je supr. Stačí mi 5 minutová návštěva, popovídat si a sem jako znovuzrozenej .-). Spokojenost s léčbou.
haukova.kamila
Paní doktorka je příjemná, profesionální, empatická, jednoduše skvělá a nikdy bych neměnila. Všem opravdu doporučuji. Nebere nic na lehkou váhu, člověku se uleví, jen když si s ní popovídá (i když od toho je hlavně psycholog). Jestli máte nějaké problémy, nezanedbávejte je a přijďte dokud na tom nejste ještě hůř. Psychiatři jsou tu od toho, aby nám s tím pomohli a tato paní doktorka je jedním z těch nejlepších.
pavla.fadrhoncova
tato pani doktorka mi velice pomohla a pomaha doposud.pomohla mi z hrobnikovy lapaty.
brumla
Velice milá,vstřícná a profesionální paní doktorka :)
Velmi profesionalni a vstricny pristup. Mohu jen vzrele doporucit.
Je to nejlepší a moc hodná psychiatrička v Pardubicích kterou znám.Moc mi pomohla.