Psychoterapeut, Psycholog Více

Blansko 1 adresa

Číslo licence : AA0014500

Nejčastěji hledané služby

Individuální psychoterapie (50 minut)

Psychologické konzultace

Psychologické poradenství

Ostatní služby

Klinický psycholog a psychoterapeut

Jsem doktorka filozofie v oboru Klinická psychologie.

Působím v praxi psychologa ve zdravotnictví od roku 2010.

Jsem atestovaným klinickým psychologem a atestovaným psychoterapeutem pro oblast ve zdravotnictví.

Pracuji i jako dětský psycholog.

Jsem vzdělaná na poli psychoanalýzy a psychodiagnostiky.

Mám široký přehled o nemocech duševních, psychosomatických a somatických.

Názory pacientů se rychle objeví

Napište svůj první názor

Už jste navštívili Veronika Buchtová? Podělte se o svůj názor. Ostatní pacienti budou vděční za pomoc při výběru nejlepšího specialisty.

Přidejte svůj názor

Odpovědi

4 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz

Dobrý den, jsem strašne nešťastná, jsem těhotná, teprve polovina těhotenství... Spravila jsem strašnú chybu, dala jsem na názor mé známe lékařky, přitom mám stejnú odbornost, nevím co se mi stalo, zda "zatmění mozku v těhotenství" a teď vím, že jsem tím ohrozila vývoj svého dítěte, že jsem mu spůsobila zhoršení mentál. schopností, opoždení psychomotorického vývoje..Kedže je po prvním trimestru je to nezvratné i když již mám nasazenú správnu léčbu. Nedokážem se s tím smířit, jsem strašně nešťastná..Vím, že takhle ohrožuji miminko ješte víc,ale nevím jak dál..Mám myšlenky, že by bylo lepší kdyby nebylo, kdyby jsem nebyla já.. Jsou to len myšlenky, myslím, že by jsem nic neprovedla. Nevím na koho se obrátit, potřebuji psychologickú pomoc, nejraději anonymne, je to pro mně velké selhání...Předem moc děkuji za konzultaci.

Dobrý den. Pokud stojíte o akutní intervenci a systematickou pomoc psychoterapeuta v soukr. sektoru, můžete se ozvat, v současnosti nabírám nové pacienty. VB

Veronika Buchtová

Dobry den. Bydlime s babičkou, ma 99 let. Poslední dobou ma cca 1-2 dny v týdnu halucinace - vidí v místnosti ruzne předměty a sbírá je, vidí třeba různé brouky a hmyz, vidí osoby a mluví s nimi nebo slyší hrát hudbu či televizi, ikdyž je vše vypnuto. Pokud je v tomto stavu, tak ani v noci nespi, takže pak nespime ani my, jelikoz svým chováním budí cely dům. Jaky lék byste doporučili v případě takovýchto stavu? Pouze upozorním, ze babička je stále schopna si sama zajít na WC, sama se oblékne i nají a tak bychom urcite nechtěli, aby ji pripadne léky nějak utlumily. Praktická lékařka predepsala Tiapridal. Po přečtení pribaloveho letáku si ale nejsme jisti, ze se jedna o vhodný lék. Predem dekuji za odpoved.

Dobrý den, zřejmě babička trpí psychotickými stavy, mohou být přidruženy k demenci. Léky jsou cíleny vhodně. Ale pokud potíže přetrvávají, doporučuji zavolat do PN Černovice, mají oddělení pro dementní pacienty, mohli by zpřesnit diagnózu a zpřesnit medikaci. VB

Prohlížet všechny odpovědi