Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
pacientka
Pani Dr. Bičíkovou vrele doporucuji! Chodila jsem k ni temer cele tehotenstvi s musim rict ze jsem prestala byt z kontrol nervozni! Mila, hodna, pecliva!
ptulka19
Výborná lékařka, profesionální přístup. Paní doktorku jsem měla u porodu syna před 3 lety a také u porodu našich dvojčátek před 2 měsíci. Stále usměvavá, ochotná, šikovná paní doktorka. Tímto také moc děkuji za celou naši rozrostlou rodinku :-).
PJ
Profesionálka, která má lidský přístup, vždy poradí, a i na gynekologii se může žena "těšit" :-)
S paní doktorkou jsem se setkala pouze párkrát,ale hned při prvním setkání,jsem byla velmi mile překvapena.Nebyla jsem zrovna ve výborném zdravotním ani psychickém stavu,ale po několika slovech paní doktorky,jsem měla pocit,že mluvím spíše se svou kamarádkou.Tak citlivý a kamarádský přístup jsem ještě u lékaře nezažila.Můj gynekolog brzy odejde do důchodu a já bych si přála ,abych mohla být u paní doktorky zaregistrována jako nová pacientka.
U této skvělé lékařky jsem si prošla druhým těhotenstvím, úžasný přístup, ochota, prostě dobrá paní doktorka. Měla jsem to štěstí, že byla i u porodu. Tímto bych jí chtěla ještě jednou poděkovat. Velké DÍK patří Vám paní doktorko Bičíková. katkaK.
Měla jsem jí u porodu a byla jsem z ní nadšená!
Je to jeden z nejcitlivějších lékařů , s kterými jsem se setkala.Přeju hodně štěstí Paní Doktorko.
doporučuji:)
muj nejoblíbenejší lékař
je to gynekolog, ke kterému rada jdu a to je samo sobe velmi dobré