Nabízíme domácí péči formou výjezdů k pacientům domů se zázemím moderní ordinace.
Postaráme se o vaše domácí mazlíčky - psy, kočky, fretky, hlodavce, přímo u vás doma, nebo v naši ordinaci.
Poskytujeme také kompletní veterinární služby pro velká zvířata, hospodářská i volně žijící - ovce, kozy, koně, skot, lamy, muflony.
Mimo veterinární léčebné, diagnostické, chirurgické a preventivní služby nabízíme také veterinární poradenství ohledně výživy, chovatelských podmínek a poruch chování.
- chirurgie
- všeobecný praktický lékař
Zobrazit ostatní profily veterinářů v okolíZbraslavské nám.1504, Praha
Zobrazit ostatní profily veterinářů v okolíCeník
Hledejte v názorech
Michal Emeka
Nejlepší doktorka :) Vždycky se o naše zvířátka postarala a dokonce i přijela na kontroly k nám domu.
Odpovědi
1 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobrý den, mám sedmiměsíční fenku křížence pudla a knírače. Do budoucna uvažuji o kastraci, ale názory na to, kdy by se měla provádět se liší. Je dostatečné podle Vašeho názoru nechat proběhnout pouze jedno hárání a hned vykastrovat? Děkuji za odpověď.
Dobrý den, názory na kastraci se různí zejména v laické veřejnosti.
Z lékařského hlediska je názor jednotný - pokud není chtěné zachování plodnosti je vhodné vykastrovat fenu co nejdříve, předej...Více