MUDr. Veronika Adámková

Gynekolog Více

Kolín 1 adresa

Kontaktní údaje

Jmenuji se Veronika Adámková a jsem gynekoložka a specialistka na expertní kolposkopii

V roce 2000 jsem promovala na 1. lékařské fakultě Univerzity Karlovy. Tentýž rok jsem nastoupila na Gynekologicko – porodnické oddělení nemocnice Kutná Hora a od roku 2002 pracuji na stejném oddělení Oblastní nemocnice Kolín.

V roce 2007 jsem získala specializovanou způsobilost v oboru gynekologie – porodnictví, která mě opravňuje k výkonu samostatně pracujícího lékaře v ambulanci, na operačním i na porodním sále. Od roku 2013 jsem držitelkou licence k provozování expertní kolposkopie, kterou nabízí naše soukromá ambulance jako jediná v širokém okolí.

Mám ráda cestování, jezdím na kole a lyžích, s oblibou si přečtu dobrou knihu; moc ráda vařím a peču.

Přiblížit mapu
Gynada s.r.o. – soukromá gynekologická ambulance Kolín

Poliklinika Kolín, Smetanova 764, Kolín

Přiblížit mapu

Jak fungují ceny?

Umístění: Gynada s.r.o. – soukromá gynekologic...Víceká ambulance Kolín • Gynekologická léčebně – preventivní péče Méně

Paní doktorka je skvělá. Jsem moc ráda že jsem našla tak vstřícnou, pečlivou a hlavně příjemnou lékařku.Musím také pochválit sestřičku obě se skvěle doplňují jejich péče je perfektní.

Umístění: Gynada s.r.o. – soukromá gynekologic...Víceká ambulance Kolín • Pravidelné vyšetření / těhotenství Méně

Paní doktorka Adámková je výborná lékařka, která se stejně jako její manžel, pan doktor Adámek, precizně starajá a hlavně zajímá o své pacientky. Paní doktorka je velmi empatická a milá, vždy vše se zájmem vysvětlí a ukáže. Díky jejímu skvělému, ne jenom profesionálnímu ale i lidskému přístupu, se vždy při jakémkoliv vyšetření cítím velmi příjemně a hlavně v dobrých rukách ????

Umístění: Gynada s.r.o. – soukromá gynekologic...Víceká ambulance Kolín Méně

Jsem velmi spokojená s péčí v ordinaci manželů Adámkových. Ať už paní doktorka nebo pan doktor jsou vždy příjemní a jasně vysvětlí, co dělají nebo proč je potřeba vyšetření, které provádí. Navíc sestřička vytváří velmi pohodovou atmosféru a vždy jsem vyšetřena v čase, na který jsem objednaná, což hodně oceňuji. Paní doktorka mě sledovala po celou dobu těhotenství a měla jsem dojem, že není nic podceněné a že mám důslednou péči.

Chtěla bych vyjádřit maximální spokojennost s paní doktorkou,která je velmi milá a pečlivá,vybavení ordinace luxusní všechno na místě nikam se nemusí chodit. Mohu jen vřele doporučit,ani jsem si nepřipadala,že jsem na gydně... čekání minimální, sestřička taky výborná,ještě jednou veliký dík výborné a laskavé paní doktorce.

Ráda bych touto formou vyjádřila mou maximální spokojenost s paní doktorkou,která je velmi příjemná, vtřícná a má profesionální přístup k pacientkám. Jsem ráda,že jsem konečně našla tak úžasného gynekologa.

Jsem velice spokojena, že jsem přešla k této paní doktorce. Je velmi jemná a citlivá, navíc je specializovaná na děložní čípek, takže pro většinu z nas, které s ním máme problémy, je od ní ta nejlepší péče. Ordinace velmi moderně vybavena, přístroje o které se me byvale gyndr. může jen zdát. V těhotenství pečlivě kontroluje miminko, moc ji věřím a nikdy od ní neodejdu. Díky ní jsem hned otěhotněla a to jsem se o to u bývalé gyndr. snažila 2 roky. Moc všem doporučují, sestra je taky v pohodě a navíc se tam moc nečeká, max. 20 minut, coz je dnes uz vyjjimecne.

Nejlepší gynekoložka, kterou jsem kdy měla. Pacient se u ní v ordinaci cítí příjemně, což je pro mě velmi důležité a především je toto pracoviště vybaveno moderní technikou a péče je skutečně na úrovni. Mohu tedy je a jen doporučit!

Paní doktorka je velice milá, příjemná a pečlivá. Jsem velice ráda, že jsem přešla do její péče. Vždy pacientkám věnuje dostatek času. Opravdu mohu doporučit.