Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolíCeník
Romana Zychová
Pan doktor, je přesně ten DOKTOR co pomáhá, naslouchá a léčí.
Ještěže tady takoví lékaři jsou, i po tom co jsem se mu svěřila, že jsem už u jednoho pana ortopeda byla s tí, že mi diagnostikoval, že mi nic není ;). Tak pan doktor Borůnský mě poslouchal, vnímal a chtěl mě opravdu léčit . A hlavně přijít na to co mi opravdu je.
A přišel na to . Poslal mě na další vyšetření, kde se potvrdila diagnóza, kterou si myslel, a kterou mi předešlý lékař tvrdil, že nemám a poslal mě domů s tím, že mi nic není.
Díky panu doktorovi se konečně zbavím dlouholeté bolesti. A nezanevřu na lékaře. Je to opravdu PAN DOKTOR .
A moc mu děkuji za pomoc.
Karel
S hodnocením velmi dobrý a dobrý nesouhlasím,z jakého důvodu odcházejí schopní zaměstnanci?
Nejpracovitější a nejobětavější člověk,kterého znám a moc si ho za to vážím.Michal
Mgr.Jana Gaďourková
Vyhledala jsem pomoc pana doktora, když jsem viděla jak spravil to, co jiný ortoped v opavské nemocnici
zfušoval při operaci výrůstků na patních kostech mé 19leté vnučky.I celá její následná léčba a péče, které se jí dostalo mne zbavila strachu a odhodlala jsem se podstoupit odstranění
výrůstků na palcích nohou.Celý zákrok jsem prodělala s epidurální anestezií.Přístup lékařů i personálu na oddělení L6 v Hrabyni byl příkladný svou laskavostí a vlídností.Jaký šéf -
takový personál.
Největší dojem na mě však udělalo to, že se o můj stav zajímal /ač jsem mu zcela cizí/
i během víkendu, popř. ve večerních hodinách.
Za neokázalou vlídnou starostlivost mnohokrát děkuji.
M.N.
moc hodný, úžasný , nejlepší odborník v oboru jakého známe, krásný přístup k pacientům, vždy rád vyslechne, poradí, člověka v těžké situaci uklidní, kéžby bylo tolik báječných lékařů jako je pan Borunský, maximální důvěru mu dávám nejen já ,ale celá má rodina a široké okolí, děkuji za vše nejen za sebe ,ale za všechny pacienty o které se s takovým nasazením a láskou staráte, Díííííííííky moc :o))))M.N.
super doktor, velmi lidský přístup, vše vysvětlí, trpělivý, milý, přívětivý a machr svého oboru, vřele doporučuji, zachránil mi nohu MOC DĚKUJI
MK
Je to odborník na svém místě, léčí celou naši rodinu, když je problém a jsme všichni v pořádku. Moc, moc děkujeme :)
Pan doktor je naprosto bezvadný, pacienta vyslechne, udělá si na něho čas a má naprosto skvělé vystupování, které se jen tak nevidí. Důvěřuji mu.
Výborný doktor, léčil nám syna.