Zobrazit ostatní profily chirurgů v okolíSlužby a ceník služeb
Ostatní služby
Diagnostické vyšetření
Klinické vyšetření
Preventivní prohlídky
Předoperační vyšetření
Ultrazvuk prsů
Základní vyšetření
Ivana Čermáková
Velmi příjemná a milá paní doktorka (sestřičky také),také velmi pečlivá,se zájmem o pacienta. Velmi mě mrzí,že paní doktorka v Kralovicích a Plasích končí. Přijít o chirurga a ještě k tomu o takového chirurga s lidským přístupem, to bude pro naše končiny velká rána.Velmi mě to mrzí.
RK
23.1.2023 jsem byla ošetřena v ordinaci MUDr. V.Zoubkové se zlomeninou vřetenní kosti levé ruky. Dle rentgenu bez dislokace, následovala dlaha a za 2 dny sádra. Ruku jsem měla dost oteklou. 8.2. se při kontrolním rentgenu zjistilo, že se zlomenina hnula, následovala bolestivá repozice, při které jsem vykřikla bolestí. Na další kontrole mi paní doktorka sdělila, že jsem měla hysterický výstup a mám se ovládat. Výborná empatie a profesionální přístup. 22.3. mi byla sádra sundaná a ve zprávě zápis zhojeno v dobrém postavení. Z rentgenu je patrné, že kost je srostlá v jiném úhlu. A ani dnes 12.6. mám velmi omezený pohyb, ruka mě brní, při lehké zátěži pobolívá. Předesílám, že jsem absolvovala 11 rehabilitací s různými procedurami, cvičila doma a výsledek se nedostavil. A komunikace o tom, co se bude dít, byla chabá. Tuto lékařku NEDOPORUČUJI. Chválím jen sestry.
Skvělá paní doktorka Zoubková. Perfektní přístup. Moc šikovná. A sestřičky jsou andílci. Škoda, že je takových lékařů a sestřiček,tak málo.
Olga Trojanová
Paní doktorka je velice příjemná, ochotná, vysvětlí, provede, vše bez zbytečných řečí. Zákrok provedla rychle, rány se dobře hojí. Pomáhá i s dalším zdravotním problémem. Obě sestřičky jsou také velmi milé, ochotné, při zákroku si se mnou povídaly, takže jsem se moc nemohla zabývat tím, co právě prováděla paní doktorka na mých zádech se skalpelem. Všem moc děkuji. Navíc je hezké prostředí jak v ordinaci, tak i v čekárně. Návštěvu chirurgické ambulance v Plasích mohu jen doporučit.
HŠ
Skvělá lékařka s velmi profesionálním a současně lidským přístupem, ochotná, milá a pečlivá. Rovněž sestřička v ordinaci velice příjemná. Paní doktorku všude chválím a doporučuji. Ordinace v Plasích
J.H.
Navštívila jsem chirurgickou ambulanci v Plasích a byla jsem spokojená s profesionálním přístupem. Všude paní doktorku chválím a i včetně sestřiček.
V. P.
Vstřícný, lidský a velmi odborný přístup. Můžu vřele doporučit. Chirurgickou ambulanci p. MUDr. Zoubkové jsem navštívila v Plasích.
Chirurgové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Plzni
Chirurgové s Oborová zdravotní pojišťovna v Plzni