Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
Jiřina
Jsem s péčí paní doktorky velmi spokojená. Docházím k ní již deset let. Pomohla mi v náročných chvílích, vždy vyšla vstříc. Pochvala z mé strany patří i sestřičce. Mgr. Marie Balcárková
Mima
sestrička je skvelá. usmievavá, pokecá, dokonalá :) a pani doktorka normálka. odborník, milá, vysvetlí, dobrý človek :) najlepšia kombinácia, akú som mohla nájsť
pacient
Empatický člověk, zkušený lékař. Mohu leda doporučit.
tohoto lékaře doporučuji všem léčí v pohodě akorát delší čekací doba.přibírá nové pacienty stále.
Jako lékařka je velice zkušená a fundovaná. Co se týče její odbornosti, tak je opravdu dobrá. Problém nastane, pokud se ve spolupráci se specialistou dotknete její lékařské ješitnosti...
jana
Já jsem byla vždy spokojená, ovšem moje návštěvnost je minimální, jdu, když už je opravdu nutno. Nikdy jsem nebyla odbyta.
Zdena
Jsem pacientkou paní doktorky již několik let a jsem s jejím přístupem velmi spokojená. Pokud se vyskytl nějaký problém, který ve své ordinaci nebyla schopná diagnostikovat, ochotně mě odeslala k odbornému lékaři. Rovněž s předoperačním vyšetřením nebyl problém, vše se u ní dá vyřídit vstřícě a rychle ke spokojenosti. Další velké plus v této ordinaci přestavuje zdravotní sestřička, která je vstřícná, obětavá, rychlá a energická. Tuto ordinaci mohu vřele doporučit.
Dana
Paní doktorka Závodná je velmi kvalitní lékařka.Vždy se snaží pomoci,pokud má jen malé pochybnosti,posílá na další vyšetření. Je velmi milá , vstřícná a hlavně lidská. Takových lékařů v dnešní uspěchané době je velmi málo. A nesmím zapomenout ani na sestřičku,která je vždy dobře naladěná a usměvavá. Paní doktorku Závodnou doporučuji každému jako lékařku i jako člověka.
holky štosovy
Pani doktorka je skvěla diagnostička, 2x mi zachránila život. Nedám nani dopustit. Někdy se čeká déle ale jen proto, že se paní doktorka pacientům velmi věnuje. Je empatická, chápavá. Chodí k ní i dcera a obě jsme velmi spokojené. Je skvělá, vždy pomůže.
Vstřícná, ochotná, fundovaná.
Upravit nebo spravovat profilPraktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Olomouci
Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Olomouci
Praktičtí lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Olomouci