Ordinace
U nemocnice 3064, Teplice

Oborová zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily endokrinologů v okolí

Umístění: Ordinace

Paní Mudr.Vyhnálková je nejpečlivější a nejserioznější lékař a člověk,jakého jsem kdy poznala.Věnuje se pacientům naplno a poradí a vyšetří,co často není ani její povinností.Nejspíš proto si nevděčné pacientky stěžují na dlouhé čekání.Já osobně se domnívám,že pokud někomu záleží na svém zdraví a má šanci se nechat léčit tak výbornou lékařkou,měl by si pár hodin na to "čekání" vyšetřit.
Co se týče práce sestry,myslím,že zvládá své povinnosti výborně a pokud by s její prací nebyla lékařka spokojená,určitě by tam nepracovala.
Napsat ,že je arogantní je sprosté a vlastně ubohé a ten,kdo to napsal,by se měl podepsat.
Navštěvuji tuto ordinaci už mnoho let a pokud sestra zvýší hlas a nebo si v čekárně počkám o trochu déle,nehroutím se z toho.

Dlouhé objednávací doby,dlouhé čekání před ordinací.Arogantní sestra i doktorka,která vás nepošle na žádné trochu dražší vyšetření.Raději vás odkáže k jinému lékaři a nebo vás pošle k někomu,kdo nemá smlouvu s váší pojišťovnou,aby nemusela dávat doporučenku.

Číslo ověřené

paní Mudr. Vyhnálkovou hodnotím jako výbornou odbornici, která se snaží,aby nic nezanedbala. Je pravda, že v čekárně čekáme dlouho. Myslím si, že pacienty objednává sestra, která je velmi arogantní, nepříjemná. Byla jsem svědkem, že se spletla, což se může stát, ale místo omluvy dostala pacientka vynadáno a to je trochu moc. Paní doktorka by měla sestru vyměnit, dělá jen zmatky.

Číslo ověřené

S MUDr. Věrou Vyhnálkovou mám dlouholeté zkušenosti.Je výborná internistka a endokrinoložka - odbornice ve svém oboru.Je vždy ochotná,pečlivá a profesionální. Její vyšetření a případná léčba je vždy perfektní.

Číslo ověřené

Nemohu si na paní doktorku Vyhnálkovou stěžovat,myslím si,že je velmi pečlivá,vždy vše vysvětlí a jsem spokojena.Jediná výtka je,že se nedodržuje hodina objednání,je objednáno více pacientů a doba čekání se zbytečně prodlužuje.